Xiaomi 13 Serisi cihazı uçuracak olan Snapdragon 8 Gen 2 ile donatılacak!

Çinli firma Xiaomi yeni nesil amiral gemisi modellerini şimdiden belirlemeye başladı. Firma işlemci konusunda piyasanın en iyisi olan Snapdragon 8 Gen 2 ile yeni telefonunu piyasaya çıkartacak. İşte bilinen detaylar.

Xiaomi, son zamanlarda gündemi epeyce meşgul eden firmaların başında geliyor. En son Leica ile ortaklık kuran firma bu aralar sıklıkla Xiaomi 12 Ultra modeli ile gündeme gelirken, şimdi ise Xiaomi 13 serisi hakkında gündeme gelmeye devam ediyor.

Digital Chat Station'a göre, Xiaomi'nin yeni amiral gemisi modeli Snapdragon 8 Gen 2 mimarisiyle donatılabilir. Evet bu söylenti var çünkü diğer şirketler hala Snapdragon 8 Gen 1 üzerinde çalışırken Çinli firma yeni nesil işlemciyi ilk kullanan firmalardan olmak istiyor. Bu da yeni seride sunulacak özellikleri benzersiz kılıyor.

Xiaomi 13 Serisi güçlü donanımı ve özellikleri birlikte sunacak

Bildiğimiz gibi firmanın önceki telefon serisi Xiaomi 12, 12 Pro ve 12X pazarda büyük bir başarı elde etmişti. Dolayısıyla yeni çıkacak serinin de kullanıcılar için sürpriz özellikleri ve donanımı elinde bulundurmasına kesin gözüyle bakılıyor. Xiaomi ve Leica'nın kamera ortaklığının ardından gelen ilk telefon olacak olan 13 serisi, kamera kalitesi açısından daha gelişmiş özellikler sunabilir.

Xiaomi tarafından aktarılan Mi 13 serisi model numaralarına gelince, Mi 13 ulusal sürüm modeli: 221113C, Mi 13 Pro-ulusal sürüm modeli: 2210132C, Mi 13 Uluslararası sürüm modeli: 2211133G ve Mi 13 Pro Uluslararası sürüm modeli: 2210132G olarak isimlendirilmiş. Bakalım bu telefon ne gibi özel özelliklere ve donanıma sahip olarak piyasaya çıkacak.

Xiaomi Android 12 tabanlı MIUI 13 güncellemesini bu cihazlara dağıtıyor!
Eski maliye bakanı; ''Bitcoin'in itibari paranın yerini almasının 'kabus' olacak''
Vivo Y36s özellikleri belli oldu! Bu telefon peynir ekmek gibi gider!
Sonraki Haber