Xiaomi Mi 5'in sızdırılan canlı fotoğrafı tüm söylentileri çürüttü

Xiaomi Mi 5'in sızdırılan canlı fotoğrafı, 6GB RAM iddiasını çürüttü.

Xiaomi, önümüzdeki hafta düzenlenecek olan Mobile Dünya Kongresi’nde yeni amiral gemisi akıllı telefonu Mi 5’i tanıtacak. Şirket Samsung ve LG kadar popüler olmasa da, akıllı telefon severler tarafından iyi biliniyor.

Çinli üretici Xiaomi, bildiğiniz gibi uygun fiyata yüksek donanım sunan akıllı telefonları ile popüler olmuş ve bu sayede dünyanın en çok telefon satan şirketleri arasında ilk sıralarda yer almıştı. Şimdiye kadar sadece Asya bölgelerinde telefon satan Xiaomi’nin MWC 2016 kapsamında Xiaomi Mi5’i tanıtacak olması, yeni modelini uluslararası pazarda satışa sunabileceği tahminlerine neden oluyor.

Şimdiye kadar sızıntıların yanı sıra geçtiğimiz aylarda Xiaomi yöneticisi Hugo Barra tarafından Xiaomi M 5’in tasarım ve kamerasına ait bazı bilgiler öğrenmiştik. Bugün de Weibo üzerinden Xiaomi Mi 5’e ait bir görsel yayınlandı. Bu görselde telefonun özellikleri yer alıyordu ancak, şimdiye kadar gelen söylentilerin onaylanmasının yanı sıra, bazı sızıntı bilgilerde çürütülmüş oldu.

Xiaomi  Mi 5’in sızdırılan görselinde şirketin kendi MIUI 7.6.2.1 arayüzü yazılımı ile çalışıyor. Android 6 Marshmallow işletim sistemi ve 2.1 GHz saat işlemci ile çalışan telefon, 64 GB depolama ve 3 GB RAM ile geliyor. Böylece bu sızıntı daha önce söylenen 6 GB RAM olacağı  iddiaları da yalanlamaktadır.

Sonraki sayfalarda Xiaomi Mi 5'in şimdiye kadar sızdırılan görsellerini inceleyebilirsiniz.







 









Şimdiye kadar gelen en ayrıntılı Galaxy S7 ve S7 Edge basın görüntüleri!
Turkcell CEO'su Kaan Terzioğlu ile 4.5G'yi ve Finansal Sonuçlarını Konuştuk
Vivo Y36s özellikleri belli oldu! Bu telefon peynir ekmek gibi gider!
Sonraki Haber