Xiaomi peynir ekmek gibi satması muhtemel uygun fiyatlı iPhonevari telefon tanıtacak!

Xiaomi'nin uygun fiyatlı telefon yelpazesine kattığı en değerli markalardan olan Redmi Note serisi 12.serisiyle yoluna devam ediyor. Şirketin özel lansman düzenleyeceği yeni serinin gelin detaylarına yakından bakalım.

Daha önce Çin'de tanıtılan Redmi Note 12 serisi artık global pazara çıkmaya gün saysıyor. Çinli teknoloji devi Redmi Note 12 Serisi için küresel bir etkinlik düzenleyecek. Şirketin yeni tanıtacağı telefon uygun fiyatıyla cepleri mutlu ederken iPhonevari tasarımıyla yüzleri güldürüyor.

Bütçe dostu iPhone görünümlü yeni seriyle tanışma vakti

Çin'de tanıtılan Redmi Note 12 Discovery Edition, ne yazık ki küresel pazarda satışa sunulmadı. Son derece hızlı 210W şarj özelliğine sahip Çin'e özel olan bu akıllı telefon, küresel olarak kullanıma sunulmuyor. Yeni tanıtacağı Redmi Note 12 Pro ise küresel pazarda Xiaomi'nin en hızlı şarj olan cihazı olacak.

Redmi Note 12 serisinin global olarak çıkaracağı cihazlar: Redmi Note 12 4GRedmi Note 12 5GRedmi Note 12 Pro 5G ve Redmi Note 12 Pro+ 5G.

Şirketin bu seride de uygun fiyat politikasını devam ettirmesini bekliyoruz. En azından düşük modellerin fiyatlarının alınabilir seviyede olması muhtemel.

Cihazın Pro+ modelinin Avrupa'da 500 Euro'ya satılacağını söylersek geriye kalan düşük modellerin ne kadar ucuz olabileceğini tahmin edebilirsiniz. Tasarım olarak ise zaten başlıktan bir şeyler anladığınızı düşünüyoruz.

Redmi Note 12 serisi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Redmi Note 10 küresel olarak önemli desteği almaya başlıyor!
Netflix’in az bilinen gizli özellikleri!
Türkiye'deki popüler bir model daha HyperOS güncellemesi aldı
Sonraki Haber