Xiaomi severlerin gönlünde taht kuracak yeni Redmi Note 12 serisi tanıtılıyor!

Alt firma olarak birçok sağlam fiyat-performans telefonları üreten Redmi, sevilen Note ailesine yeni bir üye daha ekliyor. Note 12 serisi amiral gemilerini aratmayan donanımı ve şık tasarımıyla iddialı olabilir.

Çinli teknoloji devi Xiaomi son zamanlarda akıllı telefon satışlarında her ne kadar düşüş yaşasada alt markalarıyla sektöre yön vermeye devam ediyor. Şirket Redmi ile ürettiği sağlam Note serisi için yeni telefonlarını piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Note 12 Serisi uygun fiyatına rağmen şık tasarımıyla gelecek

Redmi Note 12 serisi aslında, Kasım 2022'de Çin'de tanıtıldı, ancak telefonlar henüz küresel olarak piyasaya çıkış yapmamıştı. Redmi Note 12 serisi, henüz uluslararası olarak piyasaya sürülmemiş olmasına rağmen, Hindistan pazarında oldukça iyi satıyor. Global olarak tanıtılacak olan yeni Redmi Note 12 serisinde Hindistan varyantlarına kıyasla yazılımda küçük farklılıklar olacak.

Twitter'da bir teknoloji blog yazarı olan SnoopyTech, Redmi Note 12 serisinin küresel varyantlarının özellikleri ve tasarımlarını paylaştı. Aşağıdaki resimde tüm Redmi Note 12 serisinin özelliklerini görmek mümkün.

Telefonların lansman tarihi henüz açıklanmasa da küresel Note 12 serisinin ilk tanıtılacak olan modeli Redmi Note 12 4G olacak. Redmi Note 12 5G zaten Hindistan'da satışa sunulmuş durumda, ancak 4G versiyonu dünya çapında ilk kez tanıtılacak.

Redmi Note 4G dışında, küresel olacak çıkacak olan diğer modeller henüz belli değil. Redmi Note 12 serisi, Hindistan'da MIUI 13 ile piyasaya çıkarken, dünya çapında MIUI 14 ile gelecek.

Redmi Note 12 5GRedmi Note 12 Pro 5G ve Redmi Note 12 Pro+ 5G, kutudan çıkar çıkmaz Android 12 yüklü olarak gelirken, Redmi Note 12 4G varyantında ise Android 13 yüklü olacak. (Neden böyle anlamadık!)

Redmi Note 12 serisi hakkındaki düşüncelerinizi yorumlarda belirtmeyi unutmayın.

'Deprem kahini' tarih verip yeniden uyardı! Orada 7 ve 8'in üzerinde deprem olabilir...
Xiaomi "Matrix halt etmiş" dedirten yeni AR gözlüğünü tanıttı!
Apple sonunda anlaşma sağladı, iPhone sahipleri bomba gibi bir özelliğe kavuşuyor
Sonraki Haber