Yok artık: Cepte internet paylaşımı ücretli oluyor! (Video)

Yeni yıldan itibaren cepte internet paylaşımı ücretli oluyor. Konuyla ilgili yorumlarımızı bu video paylaşıyoruz.

Turkcell tarafından yapılan bir duyuru ile 15 Ocak 2019 tarihinden itibaren cep telefonundan internet paylaşımı yapacaklardan 9 TL ücret alınacak. Konuyla ilgili bilginin yayılmasıyla beraber sosyal medyada büyük bir tepki oluştu. Birçok kullanıcı ile beraber bizim de doğru bulmadığımız uygulama özellikle internetini paylaştıran kullanıcıları etkileyecek. 

Yok artık: Cepte internet paylaşımı ücretli oluyor! (Video)

Şimdilik sadece Turkcell'in hayata geçirdiği bu uygulama ile ilgili düşüncelerimizi bu videoda paylaştık. Cepteki internet paketimizi paylaşmaya yarayan HotSpot özelliği uzun yıllardır cep telefonlarında bulunuyor. Özellikle internetten uzak ortamlarda bilgisayarlarla paylaşım için kullanılan bu özellik yurtdışında genelde ücretli olarak kullanılıyor. Ancak yurtdışında hem fiyatlar (alım gücüne göre) daha makul hem de data paketleri daha yüksek kapasitelerde. 

Şimdi gelin konuyla ilgili fikirlerimizi paylaştığımız videomuzu izleyelim. Siz de bu konudaki görüşlerinizi aşağıdaki yorum bölümünde bizlere iletebilir ve kamuoyu oluşmasına yardımcı olabilirsiniz:

 

Xiaomi Mi Air 12.5 duyuruldu!
Bu hafta çıkacak oyunlar! (24 - 27 Aralık)
Apple sonunda anlaşma sağladı, iPhone sahipleri bomba gibi bir özelliğe kavuşuyor
Sonraki Haber