En iyi şifreleri bu uygulamalarla oluşturabilirsiniz! Kırılması imkansız şifreler!

Güvenliğinizi artıracak en iyi şifre yöneticilerini keşfedin: 2024 yılında güvenlik ve kolaylık sağlayan, kullanıcı dostu şifre yöneticileri hangileri, işte detaylar.

Son bir yıl içinde, şifre tekrar kullanımının güvenlik duruşunuza nasıl zarar verebileceğine dair birçok örnek gördük. 23andMe saldırısı akılda kalanlardan biri, ancak genel olarak kimlik bilgisi doldurma saldırıları artışta.

1Password
 

1Password, özel bilgilerini güvende tutmak isteyen birçok güvenlik uzmanının tercihi. Endüstri standardı şifreleme, yalnızca sizin bildiğiniz bir "gizli anahtar" ve sıfır bilgi politikası gibi özellikler içeriyor. Bu politika, hiçbir veriyi saklamadığı anlamına geliyor. Ayrıca, sıkı güvenlik denetimleri, iki faktörlü kimlik doğrulama ve bir hata ödül programı gibi diğer güvenlik özelliklerini de içeriyor. Ancak, 1Password'ın yakın zamanda bir siber güvenlik olayına maruz kaldığını belirtmek gerek. 1Password, Okta örneğinde şüpheli aktiviteler tespit etti, ancak yapılan soruşturma "hiçbir 1Password kullanıcı verisinin erişilmediği" sonucuna ulaştı. 1Password artık biyometrik kimlik doğrulama (parmak izi veya yüz tanıma) veya PIN'ler tarafından korunan cihazlarınızda saklanan geçiş anahtarlarını da destekliyor.

Popüler Haberler