Yerli ödeme sistemi Messenger yolunda!

Iyzico, Bilgetech ile birlikte Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek kullanıcıların Facebook Messenger üzerinden ödeme almasını sağlayan bir modülü kullanıma sunuyor.

Iyzico, ülkemizde e-ticaretin gelişmesi ve daha çok insana ulaşabilmesi için katma değerli ürün ve hizmetler geliştirmeye devam ediyor.

Ödeme sistemleri alanında hem e-ticaret şirketlerinin, hem de online alışveriş yapan kişilerin hayatını kolaylaştıracak çözümler sunan iyzico, Bilgetech ile birlikte Facebook Messenger üzerinden online ödeme yapılmasını sağlayan bir modül geliştirdi.

Dünyada 1 milyardan fazla kişinin kullandığı Facebook Messenger üzerinde çalışan modül sayesinde, başta KOBİ’ler olmak üzere Facebook’ta sayfası bulunan şirketler, müşterilerine bu platformdan satış yapıp, ödeme alabilecek.

Müşteriler alışveriş yapmak istedikleri e-ticaret şirketiyle Facebook Messenger üzerinden konuşmaya başladıktan sonra ödeme aşamasında iyzico’nun PCI-DSS sertifikalı güvenlik önlemlerine sahip sistemine yönlenip ödemelerini birkaç tıklama ile yapabilecek.

Kişisel verilerini korumayan yanacak!
"Bikinili Yayıncı" Twitch'ten banlandı!
Batman Arkham Shadow duyuruldu, efsane seri geri dönüyor
Sonraki Haber