Microsoft

10 yıllık bekleyiş sona erdi, efsane oyun PC'de

Uzun bir bekleyişin ardından oyun severlerin merakla beklediği Tomb Raider: Definitive Edition, nihayet PC platformuna adım attı.

Photoshop yapay zeka özellikleriyle şaşırtıyor

Adobe'nin yakın zamanda duyurduğu çoğu yeni özellik, Premiere Pro için nesne ekleme ve kaldırma ve Photoshop'ta metin tabanlı görüntü oluşturma gibi yapay zekayı içeriyor

BlizzCon neden iptal edildi? Oyun severler şokta

Kasım ayında BlizzCon'da bir araya gelmeyi sabırsızlıkla bekleyen World of Warcraft, Diablo ve Overwatch hayranları, Blizzard'ın bu yılki etkinliği iptal ettiğini öğrenince hayal kırıklığına uğrayabilir.

Microsoft Qualcomm'u tercih etti, Apple ile böyle rekabet edecekler

Microsoft'un yeni nesil dizüstü bilgisayarı Surface Laptop 6, performans testlerinde ortaya çıktı; Snapdragon X Elite işlemcisi ile dikkat çekiyor.

Qualcomm Apple'ı şah mat yapma peşinde, bunu kimse beklemiyordu

Snapdragon X Elite çipinin daha uygun fiyatlı bir versiyonu olan Snapdragon X Plus, Geekbench listesinde yer aldı. Bu yeni çip, daha geniş bir kullanıcı kitlesine hitap edebilir mi?

İşverenler ve çalışanlar arasındaki ipler geriliyor, hükümet devreye girdi

ABD Federal Ticaret Komisyonu'nu (FTC) "yeniliği teşvik etmek" ve işçi haklarını ve ücretlerini korumak amacıyla rekabet yasağı maddelerini yasakladığını söyledi.

Reklam işinin suyu çıktı, hem binlerce TL ödeyeceğiz, hem de reklam izleyeceğiz

Eskiden Windows 11'in perakende sürümüne para ödeyip reklamsız olmasını bekleyebilirdiniz ancak görünüşe göre o günler artık sona erdi.

Oyun devinden şok edici haber, iptal edildi

BlizzCon, Blizzard Entertainment tarafından düzenlenen ve şirketin popüler oyunları World of Warcraft, Diablo, StarCraft, Overwatch ve Hearthstone gibi başlıklarla ilgili duyuruların yapıldığı, hayran etkinliklerinin ve e-spor turnuvalarının gerçekleştiği yıllık bir oyun konferansıdır.

Yeni Gears of War oyunu hakkında bilgiler yakında gelebilir

Gears of War serisinin bir oyuncusu, yeni oyunla ilgili detayların birkaç ay içinde açıklanabileceğine dair ipuçları verdi. Bu beklenen açıklama, serinin hayranları arasında büyük bir heyecan yarattı ve oyun dünyasında merakla beklenen gelişmelerden biri haline geldi.

Photoshop'a yapay zeka geliyor, siz söyleyin o düzeltsin, komut verin yenisini çizsin

Adobe, Photoshop'un son beta sürümüyle sanat ve tasarım dünyasına yenilik getiriyor. Kullanıcılar artık basit metin komutlarıyla yapay zeka aracılığıyla resimler oluşturabilecek.

Microsoft yapay zekaya hükmeden tek şirket olmak istiyor

Microsoft, Phi-3 Mini adını verdiği yeni hafif yapay zeka modelini tanıttı. Bu model, akıllı telefonlar dahil olmak üzere yerel cihazlarda çalışacak şekilde tasarlandı ve büyük ölçekli modellere ekonomik bir alternatif sunmayı amaçlıyor.

Samsung ve Microsoft dev ismi indirebilmek için güçlerini birleştirdi

Microsoft, yapay zeka teknolojilerini geliştirmek için Samsung ve diğer Güney Koreli firmalarla iş birliği yapmayı planlıyor.

Yüzüklerin Efendisi hayranlarına güzel haber, Hobbitlerin büyülü dünyasına girmeye hazır olun

Yeni çıkan 'Tales of the Shire' fragmanı, bir Hobbit'in sıradan yaşamına dair bizlere pencere açıyor. Bu fragman, Shire'ın pastoral manzaraları ve Hobbitlerin günlük rutinlerine dair samimi detaylarla dolu.

Facebook, Apple meydan okudu, artık arkasında Çinli devler var

Meta, sanal gerçeklik platformu Quest OS'ü Asus, Lenovo gibi üçüncü parti şirketlerle işbirliği yaparak daha geniş bir kitleye açma kararı aldı.

Apple Vision Pro'da büyük skandal, fiyatını hak etmesi için bu özellikler de olması lazım

Apple'ın yüksek fiyatlı yeni cihazı Vision Pro'nun, piyasada rekabet edebilmesi ve fiyatını hak edebilmesi için sunması gereken özellikler ve yenilikler tartışılıyor.

TikTok'un yasaklanması için ilk adım sonunda atıldı, peki şimdi ne olacak?

TikTok'un ABD'de yasaklanması yönünde hazırlanan yasa tasarısı, Temsilciler Meclisi'nden geniş çoğunlukla onay aldı.

Yapay zeka destekli oyun bilgisayarları satışa sunuldu, sanki canlılar

Acer, oyun severler için geliştirdiği yeni Predator Helios serisini, AI destekli teknolojilerle donatarak piyasaya sundu.

Sonunda onay geldi, efsane oyun Diablo dizi oluyor

Diablo'nun televizyon dizisi olarak ekranlara gelmesi oyunseverler için büyük bir sürpriz olmayacak. Çünkü Blizzard'ın üst düzey yöneticisi, Diablo'nun televizyon dizisi olarak uyarlanmasına yeşil ışık yaktı.

Yapay zeka artık fotoğrafları konuşturabiliyor, çok tehlikeli bir noktaya geldik

Microsoft, yapay zeka teknolojisi sayesinde sabit fotoğraflardan kişilerin konuştuğu veya şarkı söylediği gerçekçi videolar yaratma imkanı sunuyor. Bu yenilik, dijital içerik üretimini nasıl dönüştürebileceğine dair heyecan verici örnekler arasında.

Asus çift ekranlı bilgisayar ağını genişletiyor, yeni trend bu

Çift 14 inç OLED ekranla donatılan yeni Asus Zenbook Duo, teknoloji tutkunlarının beğenisine sunuldu. Bu yenilikçi dizüstü bilgisayar, kullanıcılara eşsiz bir çoklu görev deneyimi vadediyor.

İşte evde kullanım için geliştirilen ilk hizmet robotu, siz söyleyin o yapsın

Teknoloji ve yapay zeka alanındaki yeniliklere bir yenisini ekleyen Menteebot, kullanıcı dostu arayüzü ile dikkat çekiyor.

AMD yapay zeka yarışında ben de varım dedi, Nvidia artık rakipsiz değil

AMD, bilgisayar teknolojisinde yeni bir dönem başlatıyor. Şirket, hem masaüstü hem de mobil cihazlar için özel olarak geliştirilmiş, yapay zeka işlem birimleri (NPU) içeren Ryzen Pro 8000 serisi çiplerini duyurdu.

Binlerce TL'lik oyun bedava oluyor, tam 36 oyun

Microsoft, Game Pass Core kütüphanesine eklenecek yeni oyun dalgasını duyurdu ve bu ay içerisinde üç yeni oyun daha geliyor.

Microsoft işin suyunu çıkardı, masaüstünde de reklam olmaz

Microsoft'un Windows 11 işletim sistemine entegre etmeye başladığı yeni "öneri" adı altındaki reklamlar, kullanıcı deneyimi üzerinde tartışmaları beraberinde getirdi. Bu yenilik, reklam ve içerik sunumu konusunda yeni bir dönemi işaret ediyor.