1000 TL altı en iyi akıllı telefonlar - Şubat 2020

2020 Şubat ayı güncel fiyatlarını dikkate alarak 1000 TL ve altı fiyat etiketine sahip telefonları sizler için bir araya getirdik.

Akıllı telefon fiyatlarının çok ütopik seviyelere yükselmeye başladığı son günlerde kullanıcılar, 'en ucuz telefonlar hangileri?', 'en uygun fiyata sahip telefon modelleri hangileri?' gibi benzer sorular ile bütçelerine en uygun telefon modellerini sıkça arar oldu.

Sürekli artan zamlar ve ek vergiler yüzünden belki de ülkemizde akıllı telefon almanın artık lüks hale geldiğini düşünebilirsiniz. Zira kdv, ötv, trt payı gibi vergiler, akıllı telefon almak isteyen kullanıcıları bu anlamda oldukça düşündürür hale getirdi. Ülkemizde satılan telefon modellerinin satış fiyatlarını, yurt dışı piyasası ile kıyasladığımızda kullanıcıların bu anlamda çok da haksız olmadığını görüyoruz. Yurt dışından getirilen telefonlar için maktu ücretine getirilen rekor zamlar yüzünden, kullanıcıların yurt dışından telefon getirme, alma yöntemi de artık eskisi gibi cazip değil.

Bunun yanında IMEI kayıt ücreti Kasım 2018’de 170,70 TL’den 500 TL’ye, Haziran 2019’da 618 TL’ye, Temmuz 2019’da ise 1500 TL’ye çıkmıştı. Yüzde 22,58’lik zammın yansıtılmasının ardından bu ücret 2020 yılında 1838 TL olacağının bilgisini de verelim.

Fakat sizler için hazırladığımız listemiz bu düşüncenizi değiştirebilir. Elbette gidip yeni çıkan amiral gemileri ile yarışacak modellerden bahsetmiyoruz, ancak listemizdeki modeller hayli şık tasarıma sahip ve kamera anlamında da oldukça iyiler.

Piyasada birçok telefon modeli mevcut ve üst düzey olarak tabir ettiğimiz telefonların fiyatları da ne yazık ki herkese hitap etmiyor. Son dönemde telefon fiyatlarına gelen zamların hız kazanması ile kullanıcılar uygun fiyatlı akıllı telefon bulma konusunda, deyim yerimdeyse zorlanır hale geldi. Biz de bu anlamda size yardımcı olmak için 1000 TL altı telefonları mercek altına aldık.

 Eğer günlük kullanım için cep dostu fiyata sahip akıllı telefon alma niyetindeyseniz 2020 Ocak ayı güncel fiyatlarını dikkate alarak derlediğimiz 1000 TL ve altı fiyat etiketine sahip telefon modellerinin bulunduğu listemiz işinizi oldukça kolaylaştıracaktır. Listemizde giriş segmenti olarak adlandırabileceğimiz farklı özelliklere sahip birçok farklı model bulunuyor. Listemizde yer alan modelleri seçerken, mümkün olduğunca şık bir tasarıma sahip olmasına özen gösterdik.

Yalnızca 2018 ve 2019 çıkış yılına sahip modelleri dikkate alarak hazırladığımız listemizdeki o telefonlara ve sundukları özelliklere gelin hep birlikte göz atalım.

İşte 1000 TL altı en iyi akıllı telefonlar;

Popüler Haberler