1500 - 2000 TL arası en iyi akıllı telefonlar - Ağustos 2021

2021 Ağustos ayı güncel fiyatlarını dikkate alarak, 1500 - 2000 TL arası fiyat etiketine sahip en iyi telefonları sizler için bir araya getirdik.

Bildiğiniz üzere siz değerli Teknolojiku takipçileri ile, belirli fiyat aralığındaki en iyi telefon modellerini her ay düzenli olarak paylaşmaya devam ediyoruz. Sizlerden bize sıkça gelen ''uygun fiyatlı en iyi telefonlar hangileri'' "hangi telefonu ucuza alabilirim?", ''en uygun fiyatlı akıllı telefon modelleri hangileri?'' vb sorularınızı dikkate alıyor ve her ay düzenli olarak belirli fiyat aralığında yer alan en iyi akıllı telefon modellerinin yer aldığı içerikler hazırlamaya devam ediyoruz. Bu içeriğimizde ise, her ay olduğu gibi 1500 - 2000 TL bandında yer alan en iyi akıllı telefon modellerini inceleyeceğiz.

Bildiğiniz üzere döviz kurları sürekli yükselmeye devam ediyor. Bu sebeple ülkemizde, özellikle de elektronik ürünlerinin fiyatları artış göstermeye devam ediyor. Fiyat artışı denildiğinde otomobillerin üzerine su dökülmez, ancak yükselen fiyatları ile en çok dikkat çeken sektörlerden birinin de akıllı telefon piyasası olduğunu söylemek sanırım yanlış olmaz. Hal böyle olunca ise, bütçesi kısıtlı olan kullanıcılar için, uygun fiyatlı telefon modelleri dahi cazip hale geliyor.

Sonuçta orta segment bir telefon için ortalama olarak en az bir maaşı, daha iyi bir telefon için ise birkaç maaşımızı gözden çıkarıyoruz. Hal böyle olunca ise kullanıcılar haklı olarak aldıkları akıllı telefon modelinin bir amiral gemisi niteliğinde olmasa da iyi bir cihaz olmasını istiyor. Hem uygun fiyat hem de nisbeten iyi bir telefon modeline sahip olmak isteyen kullanıcılar ise en az 1500 ile 2000 TL gibi bir bütçeyi gözden çıkarmalı.

Piyasada hala bu fiyata satışa sunulan 5020 mAh batarya kapasiteli, 48 megapiksel, 6 GB RAM gibi özelliklere sahip akıllı telefon modelleri mevcut.

Dilerseniz sözü daha fazla uzatmadan şimdi de bu modellerin hangileri olduklarına göz atalım. Göz atmadan önce ise, listemizde yer alan telefon modellerinin 2019 ve üzeri model yılına sahip olan akıllı telefonlardan oluştuğunu ayrıca belirtelim.

İşte 1500 - 2000 TL aralığında alınabilecek en iyi akıllı telefonlar!

Popüler Haberler