1500 TL altı en iyi akıllı telefonlar - Şubat 2020

2020 Şubat ayı güncel fiyatlarını dikkate alarak 1500 TL ve altı fiyat etiketine sahip telefonları sizler için bir araya getirdik.

Bilindiği üzere akıllı telefonlar artık hayatımızın bir parçası haline geldi. Birkaç sene önce yalnızca amiral gemisi modellerinde görmekte olduğumuz pek çok özelliğin orta segment modellere de gelmiş olması ile, iletişimin dışında kullandığımız uygulamalar da yaygınlaştı. Örnek verecek olursak; bazen aradığımız bir adresin yol tarifine ulaşmak için, bazen internet üzerinden aradığımız bir bilgiye ulaşmak için, bazen ise işlerimizi  telefon üzerinden kolaylıkla halledebilmek için kullanıyor olduğumuzu söyleyebiliriz. E tabi elbette oyuncu arkadaşlarımızı unutmamak lazım, özellikle de genç kesim tarafından telefonlarda en çok yapılan işlemlerden birinin de oyun oynamak olduğunu söyleyebiliriz. Bunun yanında banka, devlet ve sağlık uygulamaları oldukça sık kullandığımız uygulamalar arasında yer alıyor.

Piyasada birçok telefon modelinin var olduğunu biliyoruz, buna ek olarak üst düzey olarak tabir ettiğimiz telefonların fiyatlarının tahmin edeceğiniz gibi herkese hitap etmiyor olduğu da aşikar. Akıllı telefonlar günümüz itibari ile çok geniş bir fiyat aralığında karşımıza çıkıyor olsa da, en çok rağbet gören fiyat aralığının 1000-1500 TL fiyata sahip telefon modelleri olduğunu söyleyebiliriz. Çünkü bu skalada yer alan telefon modelleri hem fiyat olarak oldukça uygun, hem de özellik olarak kullanıcıları tatmin edici.

Bu yazımızda, bütçesi 1500 TL fiyata sahip kullanıcılar için, birbirinden farklı özelliklere sahip, oldukça şık modeller ile dolu, güzel bir liste hazırladık. Bu listemizi hazırlarken telefonların modern bir tasarım çizgisine sahip olmasına, kullanım kolaylığı sunmasına ve fiyatına göre sunduğu; pil kapasitesi, RAM miktarı, depolama alanı ve kamera çözünürlüğü gibi bir çok önemli özelliğin zengin olmasına dikkate aldığımızı ayrıca belirtelim.

Listemizdeki telefon modellerine ait fiyatların, internet üzerinden satış fiyatları olduğunu belirtelim. Zira mağaza fiyatlarına incelediğinizde farklılık gösterebilir. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan birbirinden şık, 1500 TL altı telefon modellerine gelin hep birlikte göz atalım.

İşte 1500 TL altı en iyi akıllı telefonlar;

Popüler Haberler