2019’un en popüler 10 seyahat uygulaması

Uygulama analiz şirketi olan Apptopia, 2019 yılının 10 farklı kategoride en çok indirilme sayısına sahip olan uygulamalarını açıklamıştı. Bu içeriğimizde 2019’un en popüler 10 seyahat uygulamasını inceleyeceğiz.

Piyasa araştırma ve analiz firması Apptopia, 2019 yılının en popüler 100 uygulamasını açıklamıştı. 2019 yılında en çok indirilen uygulamaların 10 farklı kategoriden oluşturulmuş sıralamalarını, geçtiğimiz haftalarda bizlerle paylaşan analiz şirketi, aynı zamanda kategorilerin ilk sırasında yer alan uygulamaların toplam indirme sayısına da yer vermişti.

Bu 10 farklı kategorinin; oyun, sosyal medya / mesajlaşma, eğlence, yiyecek / içecek, flört, seyahat, alışveriş, müzik, sağlık / fitness ve finans gibi başlıklardan oluştuğunu belirtelim.

Bu içeriğimizde ise, piyasa araştırma ve analiz firması Apptopia tarafından yayınlanan verilere göre, 2019’un en popüler 10 seyahat uygulamasından bahsediyor olacağız.

Hayattaki en keyif verici aktivitelerden biri seyahat etmek değil midir? Yolculuklar, hayat boyu hatırlanacak ve paylaşılacak anılara sahip olmanızı sağlar. Seyahatler elbette keyifli olduğu kadar meşakkatli de bir iştir aynı zamanda… Örneğin, nereye gidilecek, nasıl gidilecek, ucuz bilet nasıl bulunur, nerede kalınır, gidilen yerde ne yenir ne içilir, nerelerde gezilir gibi birçok soruya yanıt aramanız gerekir.

Bazen hiç bilmediğimiz bir şehri veya ülkeyi keşfetmek için oraya seyahat etmek isteriz. Ancak bilmediğiniz bir yere ilk defa gidiyorsanız birçok zorluğu olacaktır. Örneğin; gittiğiniz yerin dilini, yollarını, kültürünü bilmiyor olmanız, seyehat keyfinizin kalitesini düşüren en ana unsurlardır. Ancak bu anlamda imdadınıza koşan, hayatınızı kolaylaştıran, seyahat etmeyi daha da keyifli hale getiren birçok uygulama mevcut.

Konaklamadan ulaşıma, yabancı dil çevirisinden, haritadan bilgisine, rehberlikten yeni arkadaşlar edinmeye kadar tatiliniz sırasında kullanabileceğiniz uygulamalar seyahatlerinizi daha da kolaylaştırır. Tüm bunların yanında haritalar, döviz işlemleri, konaklama, fotoğraf ve video, genel kültür, gidilecek –  gezilip görülecek mekanları keşfetmek gibi birçok konu hakkında sizlere imkan sunabilirler.

Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan 2019 yılının en popüler 10 seyahat uygulamasını hep birlikte inceleyelim.

İşte Apptopia'nın raporuna göre 2019’un en popüler 10 seyahat uygulaması;

Popüler Haberler