2.5 yaşındaki Samsung modeli nihayet Android 12'ye kavuştu

Güney Koreli teknoloji devi Samsung nihayet eski bir telefonuna güncelleme sunmaya karar verdi. İşte tüm detaylar.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, Galaxy A11'i Mayıs 2020'de giriş seviyesi Snapdragon 450 yonga seti ve temel 6,4 inç HD+ ekranla tanıttı. Cihaz geçen yıl Android 11 aldı ve şimdi nihayet Android 12 alıyor. 2.5 yaşındaki cihaz tüm gecikmelere rağmen nihayet beklenen güncellemeyi aldı diyebiliriz.

2.5 yaşındaki Samsung modeli nihayet Android 12'ye kavuştu

Paket, donanım yazılımı sürümü A115FXXU3CVI3 ile birlikte geliyor ve ayrıca Ağustos 2022 tarihli "düzinelerce gizlilik ve güvenlik açığını" ele alan bir güvenlik düzeltme eki getiriyor. Galaxy A11'deki Android 12, üstte One UI Core 4.1'e sahip. Bu, telefonun Renk Paleti özelliğini, geliştirilmiş widget'ları ve kullanıcının bunları seçme şeklini alacağı anlamına geliyor. Ses çıkış aygıtı artık kilit ekranından seçilebilir ve Karanlık Mod küçük iyileştirmelerle birlikte geliyor.

Galaxy A11'deki tüm stok uygulamaları geliştirildi - kamera uygulaması daha temiz bir tasarıma sahip, Galeri daha iyi sıralama ile geliyor, Samsung Klavye Grammarly için destek alıyor ve paylaşım menüsü düzeltildi. Güncelleme şu anda Güneydoğu Asya'daki cihazları vuruyor, ancak yakında diğer sürümleri de gelecek. Ayrıca Ayarlar -> Yazılım Güncelleme ve ardından İndir ve Yükle'de de bulunabilir. Güney Koreli teknoloji devi güncellemeyi sırasıyla tüm bölgelere sunacak.

Asus ROG Phone 6D Ultimate rakiplerine meydan okuyor
Samsung’un bütçe dostu modeli Galaxy A14’ün görüntüleri sızdırıldı
Türkiye'deki popüler bir model daha HyperOS güncellemesi aldı
Sonraki Haber