2500 - 3500 TL arası en iyi akıllı telefonlar - Ekim 2020

2020 Ekim ayı güncel fiyatlarını dikkate alarak 2500 - 3500 TL arası fiyat etiketine sahip telefonları sizler için bir araya getirdik.

Akıllı telefonlarımızın faydaları teknolojideki büyük gelişim sayesinde yalnızca görsel ve sesli iletişimi sağlamakla sınırlı kalmıyor. Alışverişten bankacılık işlemlerine, sağlıktan öğrenim faaliyetlerine, not almaktan anı kaydetmeye kadar sundukları birçok farklı avantaj ile telefonlar insan hayatını fazlasıyla kolaylaştırıyor.

Günlük hayatımızın birçok alanında kullandığımız bu küçük cihazlar; aynı zamanda kameranız, hesap makineniz, kütüphaneniz veya haritalarınızdır. Artık bunlar gibi çok sayıda farklı eşya ve cihazı taşımak yerine sadece telefonlar kullanılıyor. Bu nedenle de telefonlarınızın üzerine düşen sorumluluk artıyor. Telefon modellerindeki özelliklerin de bu sebeple önemi her geçen gün daha da artıyor.

Her yıl olduğu gibi 2020 yılında da akıllı telefon çeşitleri artarken fiyatlar da değişti. Özellikle de son dönemde onlarca yeni marka, onlarca yeni model türedi ve hepsi birbirinden pahalı.

Ancak bir nebze de olsa orta seviyenin bir tık üzerinde akıllı telefon satın alma niyetindeyseniz ve almak istediğiniz telefon modeline 3500 TL’den fazla para harcamak istemiyorsanız, tavsiye ettiğimiz modellere mutlaka göz atın.

Ekim ayı güncel fiyatlarını dikkate alarak derlediğimiz 2500 - 3500 TL arası fiyat etiketine sahip telefon modellerinin bulunduğu listemiz, yalnızca 2018, 2019 ve 2020 çıkış yılına sahip modellerden oluşmaktadır.

Not: Telefonlar, internet satış fiyatları dikkate alınarak listelenmiştir. Mağaza fiyatları belirtilen fiyatlardan daha yüksektir.

İşte 2500 - 3500 TL arası en iyi akıllı telefonlar;

Popüler Haberler