3 yıl daha güncelleme alacak Galaxy Note Serisi modelleri!

İşte 3 yıl daha Android güncellemesi almaya devam edecek olan Galaxy Note Serisi modeller;

Koreli teknoloji devi Samsung sizlere duyurduğumuz üzere, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği Galaxy Unpacked etkinliğinde Note 20 serisini ve diğer yeni ürünlerini tanıttı. Bununla birlikte Samsung, güncelleme politikası hakkında da açıklamalar yapmıştı ve üst düzey modellerin üç büyük Android güncellemesini alacağını duyurmuştu.

Google'ın akıllı telefonlar için geliştirdiği en yeni işletim sistemi sürümü olan Android 10, üreticiler tarafından telefonlara dağıtılmaya devam ediyor. Android telefon kullanıcıların da bildiği üzere orta segmentteki modeller 1 güncelleme yüzü görebiliyorken, üst segment yani amiral gemisi kategorisinde yer alan cihazlar ise 2 güncelleme alabiliyordu.

Ancak Samsung birçok modelinde bu süreyi 3 yıla taşıyarak kullanıcılarını oldukça sevindirdi. Bu modeller arasında Galaxy S serisi, Galaxy Note serisi, Galaxy Z Serisi (Katlanabilir Galaxy modelleri), Galaxy A serisi, Galaxy Tab S Serisi gibi modeller bulunuyor. Ancak biz bu içeriğimizde Galaxy Note Serisi modelleri bir araya getirdik.

İşte 3 yıl daha Android güncellemesi almaya devam edecek olan Galaxy Note Serisi modeller;

Popüler Haberler