3500 - 4000 TL arası en iyi akıllı telefonlar - Haziran 2021

2021 Haziran ayı güncel fiyatlarını dikkate alarak 3500 - 4000 TL arası fiyat etiketine sahip en iyi telefonları sizler için bir araya getirdik.

Döviz kurlarındaki dalgalanmalar sebebi ile ülkemizdeki telefon fiyatları sıklıkla değişikenlik gösteriyor. Döviz kurları genel olarak yükseldiği için, bu değişkenlik de fiyat artışları olarak karşımıza çıkıyor. Ancak döviz kurlarındaki artışa rağmen durum her zaman bu şekilde olmayabiliyor.

Zira piyasaya sürekli olarak yeni telefon modeli sürülüyor, piyasaya sürülen yeni modeller genel olarak daha yeni donanımlara ve daha fazla özelliğe sahip olduklarından, daha önceki modeller ise zaman geçtikçe bir alt segmente doğru kaymış oluyor. Dolayısı ile bir zamanlar amiral gemisi olan modelleri bile birkaç yıl içinde orta seviye model olarak görmemiz mümkün olabiliyor. Bu da çıkış zamanı olarak eskiyen akıllı telefon model fiyatlarının düşmesine neden oluyor.

Biz de bu anlamda 3.500 ile 4.000 TL fiyat aralığında alınabilecek en iyi telefon modellerini sizler için listeledik. Akıllı telefon tavsiye listemizi, modellerin sahip oldukları özelliklerin zengin olmasını, kullanım deneyimlerimizi ve fiyat performans oranını gözeterek oluşturduğumuzu ayrıca belirtelim. O nedenle listemize göz atmadan telefon almayın, zira listemizde yer alan telefon modelleri 3500 ile 4000 TL arasında satın alabileceğiniz en iyi modellerinden oluşuyor.

İşte 3500 - 4000 TL aralığında alabileceğiniz en iyi akıllı telefonlar!

Popüler Haberler