3500 - 4000 TL arası en iyi akıllı telefonlar - Nisan 2021

2021 Nisan ayı güncel fiyatlarını dikkate alarak 3500 - 4000 TL arası fiyat etiketine sahip en iyi telefonları sizler için bir araya getirdik.

Akıllı telefon seçimi yaparken, seçimlerimizi bütçemiz ve ihtiyaçlarımız doğrultusunda gerçekleştiriyoruz. Lâkin yine de amiral gemisi olarak nitelendirdiğimiz üst seviye telefonlar, tasarımları, kameraları, işlemci gücü, performansı ve diğer özellikleriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Ancak malesef bu telefonlar fiyatlarıyla herkese hitap etmiyor. Tüketiciler genellikle iyi özelliklere sahip ve uygun fiyatlı telefonları araştırıyor.

Genellikle elimizden düşürmediğimiz akıllı telefonlarımızın faydaları yalnızca görsel ve sesli iletişimi sağlamakla sınırlı kalmıyor. Alışverişten bankacılık işlemlerine, sağlıktan öğrenim faaliyetlerine, not almaktan anı kaydetmeye kadar sundukları birçok farklı avantaj ile telefonlar insan hayatını fazlasıyla kolaylaştırıyor. Bu nedenle akıllı telefonlardaki model çeşitliliği de her geçen gün ve hızla artmaya devam ediyor.

Dolayısı ile gelişerek çeşitliliği artan telefonların fiyatları da bu ölçüde değişmeye devam ediyor. Özellikle de son dönemde onlarca yeni marka, onlarca yeni model türedi ve hepsi birbirinden pahalı.

Lakin bir nebze de olsa orta seviyenin bir tık üzerinde akıllı telefon satın alma niyetindeyseniz ve almak istediğiniz telefon modeline 4000 TL’den fazla para harcamak istemiyorsanız, tavsiye ettiğimiz modellere mutlaka göz atın.

Nisan ayı güncel fiyatlarını dikkate alarak derlediğimiz 3500 - 4000 TL arası fiyat etiketine sahip telefon modellerinin bulunduğu listemiz, yalnızca 2018, 2019, 2020 ve 2021 çıkış yılına sahip modellerden oluşmaktadır.

Not: Telefonlar, internet satış fiyatları dikkate alınarak listelenmiştir. Mağaza fiyatları belirtilen fiyatlardan daha yüksektir.

İşte 3500 - 4000 TL arası en iyi akıllı telefonlar;

Popüler Haberler