4500 - 5000 TL arası en iyi akıllı telefonlar - Mayıs 2021

2021 Mayıs ayı güncel fiyatlarını dikkate alarak 4500 - 5000 TL fiyat aralığına sahip en iyi telefonları sizler için bir araya getirdik.

Teknoloji hızla gelişiyor ve teknolojinin hızına en iyi ayak uyduran sekötrlerden biri de akıllı telefon piyasası olarak karşımıza çıkıyor. Dolayısı ile kısa zaman içinde birçok marka, pek çok model üretiyor. Hal böyle olunca sahip olduğunuz akıllı telefonunuz, çok geçmeden demode durumuna geliyor.

Ancak bu durum bazen ise avantaja dönüşebiliyor. Zira çok fazla yeni modelin piyasaya sürülmesi ile birlikte, demode olan önceki nesil modellerin fiyatları da bu doğrultuda ucuzluyor. Hatta bir zamanlar amiral gemisi olan bazı modeller, birkaç yıl içinde orta seviye telefon modeli olarak karşımıza çıkabiliyor. Bu da orta seviye telefon almak isteyen ya da gündelik kullanımı karşılayacak mütevazi bir telefona sahip olmak isteyen kullanıcıları oldukça mutlu ediyor.

Bu içeriğimizde 4500 ile 5000 TL fiyat aralığındaki telefon modellerini inceleyeceğiz. Tahmin edeceğiniz üzere bu fiyat aralığındaki modeller, temel işlevlerin yanı sıra; oyun oynama, yüksek çözünürlüklü fotoğraf çekme, internetten dizi ve film izleme, yahut günlük iş akışını yönetme gibi konularda oldukça yeterli. Siz de telefon modeline 5000 TL’den fazla para harcamak istemiyor ancak iyi bir telefona sahip olmak istiyorsanız, tavsiye ettiğimiz modellere mutlaka göz atmalısınız.

Mayıs ayı güncel fiyatlarını dikkate alarak derlediğimiz, 4500 - 5000 TL arası fiyat etiketine sahip en iyi telefon modellerinin yer aldığı listemiz, yalnızca 2020 ve 2021 çıkış yılına sahip modellerden oluşmaktadır. Modelleri listelerken, teknik puanı yüksekten düşüğe doğru sıraladık.

Not: Telefonlar, internet satış fiyatları dikkate alınarak listelenmiştir. Mağaza fiyatları, belirtilen fiyatlardan daha yüksektir.

İşte 4500 - 5000 TL arası en iyi akıllı telefonlar!

Popüler Haberler