5000 - 6000 TL arası en iyi akıllı telefonlar - Temmuz 2021

2021 Temmuz ayı güncel fiyatlarını dikkate alarak 5000 - 6000 TL fiyat aralığına sahip en iyi telefonları sizler için listeledik!

Eğer akıllı bir telefon almak için 5000 - 6000 TL'lik bir bütçeyi gözden çıkarmış ve bu parayı gözden çıkarmış bir kullanıcı olarak oldukça iyi bir telefon modeli almak istiyorsanız doğru yerdesiniz. Her ay düzenli olarak oluşturduğumuz belirli fiyat aralığında yer alan en iyi telefon modellerinin bulunduğu serimize bugün 5000 - 6000 TL fiyat skalasında yer alan en iyi akıllı telefon modellerini incleyecerek devam ediyoruz.

Tavsiye niteliğinde oluşturmuş olduğumuz akıllı telefon listelerini, deneyimlerimize ve araştırmalarımıza göre belirli fiyat aralığında yer alan telefon modelleri içerisinden en yüksek özelliklere ve bu özelliklere göre en uygun fiyata sahip telefon modellerini dikkate alarak oluşturuyoruz.

Bildiğiniz üzere döviz kurlarında uzun süredir bir artış yaşanıyor, kurlarda yaşanan bu yükseliş sebebi ile birçok sektörde olduğu gibi akıllı telefon fiyatları da bir hayli yükseldi. Amiral gemisi seviyesindeki akıllı telefonlar 10.000 TL seviyesini aşmışken, orta üst segment olarak tanımladığımız telefonların fiyatı ise 5000 TL seviyesine kadar çıkmış durumda. Lakin bir amiral gemisi olmasa da 5000 - 6000 TL fiyat aralığında yer alan oldukça iddiali akıllı telefon modelleri mevcut. İsterseniz sözü daha fazla uzatmadan, hep birlikte fiyat performans oranını gözeterek oluşturduğumuz telefon modellerinin yer aldığı listemize göz atalım.

Temmuz ayı güncel fiyatlarını dikkate alarak derlediğimiz telefon modellerinin bulunduğu listemizde, yalnızca 2020 ve 2021 çıkış yılına sahip modellerin yer alıyor olduğunu ve bu modelleri listelerken internet satış fiyatları dikkate almış olduğumuzu ayrıca belirtelim. Dolayısı ile mağaza fiyatları, belirtilen fiyatlardan daha yüksek olabilir.

İşte 5000 - 6000 TL fiyat aralığındaki en iyi akıllı telefon modelleri!

Popüler Haberler