5G uyumlu akıllı telefonlar

5G bağlantısını destekleyen akıllı telefonlar sürekli çoğalıyor. Eğer siz de 5G uyumlu akıllı telefonları merak ediyorsanız listemize bakmalısınız!

Akıllı telefon pazarı koronavirüs ile mücadele ederken teknoloji dünyası yeni bir bağlantı teknolojisi ile tanıştı. Dördüncü versiyondan tam on kat daha fazla veri iletim hızına sahip olan 5G, artık yeni nesil akıllı telefonlarda da kullanılmaya başlandı. 4G teknolojisinde gecikme süresi 30-50 milisaniye arasındayken, bu 5G teknolojisinde bu yaklaşık 1 milisaniyeye kadar düşüyor. Hal böyle olunca kullanıcıların 5G uyumlu akıllı telefonlara olan ilgisi giderek artıyor. Bu sebeple otoriteler gelecek aylardan itibaren 4-4.5G uyumlu akıllı telefonların fiyatlarında gözle görülür bir düşüşün yaşanmasını bekliyor.

Teknoloji tutkunları, 5G bağlantı hızına sahip yeni akıllı telefonlara yoğun bir ilgi gösteriyor. 4G teknolojisine sahip modellere ise şimdiden “eski” gözüyle bakılmaya başlanırken, cihaz alırken bu duruma dikkat edenlerim sayısı da gittikçe artıyor. İsterseniz şimdi sözü daha fazla uzatmayalım ve 5G uyumlu akıllı telefonlar listemize bir göz atalım!

Popüler Haberler