Akıllı telefon ile çekilmiş en iyi fotoğraflar

Hangisi daha iyi?

Akıllı telefon kullanımının yoğunlaşması ile bilgisayar ve fotoğraf makinesi gibi bazı cihazlar neredeyse kullanılmaz hale geldi. Sadece telefon görüşmeleri yapabildiğiniz cep telefonları, akıllanarak internete girip işlem yapmanıza ve fotoğraf çekmenize olanak sağlamaya başladı. Akıllı telefon kameraları ile çekilen fotoğraflar, profesyonel fotoğraf makinelerini aratmıyor. Bu yüzden akıllı telefonlarda bulunan kameralar büyük önem taşıyor.

Özellikle son zamanlarda tanıtılan akıllı telefonların kameraları kalitesiyle birbiriyle yarışıyor. Kullanıcılar yüksek özellikli akıllı telefonları ile profesyonelce fotoğraf çekimi yapmanın zevkine varıyor.

Phone Arena sitesi, farklı akıllı telefonlar ile dünyanın çeşitli yerlerinde çekilmiş fotoğrafların en iyilerini yayınladı. Yayınlanan fotoğraflar siteye akıllı telefon kullanıcıları tarafından gönderildi. Son teknolojiye sahip yüksek özellikli cihazlarla çekilen görüntüler oldukça etkileyici.

Sonraki sayfalarımızda, akıllı telefonlar ile çekilmiş en etkileyici fotoğrafları inceleyip, bizlere en çok beğendiğiniz cihaz ve fotağrafını yorum kısmından belirtebilirsiniz.

Aaron Hinton - Samsung Galaxy Note 2

Alok - Nokia Lumia 928

Apo Stergiakis - Samsung galaxy S III

Aurel M - HTC One

T00muchF00D - Nokia Lumia 920


Harikrishnan - Samsung Wave 525

Harikrishnan - Samsung Wave 525


Jonas Maciulskis - Samsung Galaxy S II

Cebelitarık


Mark - Samsung Galaxy S4

Parve Khot - Sony Xperia S

Vincent Quatre - Samsung Galaxy S III

Hayal gücünü zorlayan iPhone 6 tasarımı!
LG G2 Mini geliyor!
Nintendo Switch 2'nin en önemli özelliği ortaya çıktı
Sonraki Haber