Alcatel One Touch bakın nerede ortaya çıktı !

CES 2013'ün dikkat çeken telefonlarından olan One Touch, Iron Man 3 filminde göründü.

Son yıllarda mobil dünyasına iddialı ürünler sunmayan Alcatel, CES 2013 etkinliği kapsamında ses getiren bir telefonun tanıtımını gerçekleştirmişti. One Touch Idol X akıllı telefonu 5-inç boyutunda 1920 x 1080p çözünürlüklü ekrana sahip. Full HD panelin yanı sıra 7.1mm gibi oldukça ince ve şık bir tasarım sanan One Touch Idol X’in güç birimini 1.2GHz frekans hızında çalışan dört çekirdekli işlemci oluşturuyor.

One Touch Idol X’in çıkış tarihi hala gizemini korurken, telefonun yakın zamanda beyaz perdede gişe rekorları kırması beklenen Iron Man 3 (Demir Adam 3) filminde ortaya çıktığı görüldü. Hollywood klasiklerinden olan filmle birlikte Alcate’in telefon için önemli bir pazarlama süreci oluşturacağını ön görebiliriz.

Telefon için diğer teknik özellikleri sıralayacak olursak,  Android 4.2 ile çalışan cihazda 16GB dâhili depolama alanı, 2000mAh kapasiteli pil, microSD kart desteği ve renkli arka kapaklardan oluşan bir tasarım yer alıyor. Telefonda Full HD kayıt gerçekleştiren 13MP çözünürlüklü kamera yer alırken; telefonun kimi ülkelerde 8MP çözünürlüklü kamera ile satışa sunulacak.

One Touch'ın ortaya çıktığı videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.  

5-inçlik Optimus G Pro satışa sunuldu!
Doktorunuzu artık cebinizde taşıyacaksınız!
Türkiye'deki popüler bir model daha HyperOS güncellemesi aldı
Sonraki Haber