Amiral gemisi Huawei P11 için kötü haber!

Huawei'nin yeni amiral gemisi akıllı telefonu Huawei P11 ne zaman tanıtılacak?

Geçmişteki söylentiler, Huawei'nin bu yılın şubat ayında düzenlenecek Mobil Dünya Kongresi (MWC) 2018'de yeni amiral gemisi P11 serisi akıllı telefonları piyasaya süreceği yönündeydi. Bununla birlikte, yeni bilgiler, Çinli üreticinin P11 serisini MWC 2018'de tanıtmayacağını iddia ediyor. Bunun yerine, Mart ya da Nisan ayında yapılacak özel bir tanıtım etkinliği ile yeni nesil amiral gemisi telefonlarını açığa çıkaracak.

Huawei'nin P11 serisi telefonların piyasaya sürülmesini ertelediği, çünkü ABD'de telefon satma yolundaki engelleri ortadan kaldırmak, yeni nesil yonga setlerinin arz ve talebini dengede tutmak ve üçlü kamera sistemi ile telefonun kalitesini artırmak istediği tahmin ediliyor.

Sadece Huawei değil, aynı zamanda LG, LG G7 amiral gemisi telefonunu bu etkinlikte açıklamama kararı verdi. Güney Kore şirketinin Mart veya Nisan aylarında özel bir tanıtım etkinliği ile LG G7'yi piyasaya çıkarması bekleniyor. LG G7 yerine şirketin, MWC 2018'de gelişmiş AI özellikleri ile LG V30'un özel bir sürümünü başlatması öngörülüyor.

Pazar analistleri, Huawei'nin ve LG'nin yeni nesil amiral gemisi telefonlarını MWC 2018'de başlatmayacağı görüşünde. Bu şirketler çakışmayı önlemek istiyorlar. Samsung Galaxy S9 ve Galaxy S9+, MWC 2018'de piyasaya çıkan ilk büyük akıllı telefonlar olacak gibi görünüyor. Ancak, Xiaomi'nin önümüzdeki ay yapılacak teknoloji fuarında Mi 7 amiral gemisini tanıtma ihtimali var.

iOS 11.3 ile gelecek yenilikler açıklandı!
Galaxy A8 ve Galaxy S8 kamera karşılaştırması
Türkiye'deki popüler bir model daha HyperOS güncellemesi aldı
Sonraki Haber