Android 10 alacak LG modelleri

Şubat 2020 itibari ile Android 10 güncellemesi alacak olan LG telefon modellerini sizler için bir araya getirdik.

Google bilindiği üzere, Andoid işletim sistemi sürümlerine Kitkat, Marsmallow, Nougget gibi tatlı isimleri kullanıyordu. Hatırlayacak olursak; Android 10 Android 4.0 - 4.04 Ice Cream Sandwich, Android 4.1 - 4.3.1 Jelly Bean, Android 4.4 - 4.4.4 Kit Kat, Android 5 Lollipop, Android 6 Marshmallow, Android 7 Nougat, Android 8 Oreo, Android 9 Pie Google'ın şu ana kadar tatlı isimleri verdiği, android işletim sisteminin tüm sürümleri. Ancak Android Q sürümünde bu geleneğinden vazgeçerek, Q sürümünün adını Android 10 olarak değiştirmişti. İsim değişikliğinin yanında, yeni özelliklere ve görünüme kavuşan Android 10 işletim sistemi, henüz kullanma imkanına kavuşamayan telefon sahipleri tarafından da oldukça merakla ediliyordu. Doğal olarak son versiyon için merak edilen diğer bir konu da, işletim sisteminin bu sürümünü hangi model telefonların alacağıydı. Biz de bu anlamda, Android 10 alacak LG modellerini siz değerli okuyucularımız için bir araya getirdik.

Güney Koreli teknoloji devi LG'nin eski akıllı telefonları için yazılım güncellemeleri yapma konusunda çok başarılı olduğunu söylenemez. Fakat şirket bu durumu değiştirmek için elinden geleni yapıyor. 

Geçtiğimiz günlerde LG İtalya Satış Direktörü David Draghi, Android 10 işletim sisteminin, şirketin akıllı telefonlarının büyük bir kısmına geleceğini belirtmiş ve şu açıklamada bulunmuştu; "LG her zaman son tüketici ve ihtiyaçlarını önemsedi, bu nedenle en iyi performans gösteren işletim sistemleri tarafından desteklenen en iyi teknolojileri sunmayı taahhüt ediyor."

Bu açıklamanın ardından çok geçmeden, LG İtalya resmi web sitesinin yaptığı basın açıklamasında, bu yıl içerisinde birçok akıllı telefon modeli, Android 10 tabanlı LG UX 9.0 güncellemesi alacak olduğu görülmüştü. Dilerseniz bu modellere gelin birlikte göz atalım;

İşte Android 10 alacak LG telefon modelleri;

Popüler Haberler