Android 10 güncellemesi alacak Samsung modelleri – Tam liste!

Önümüzdeki günlerde Android 10 güncellemesi alacak Samsung modelleri listesi ile karşınızdayız.

Google kararlı Android 10 sürümünü yayınlayalı hayli uzun bir süre geçti. Buna karşın hala pek çok model bu güncellemeyi alabilmiş değil. Fakat önümüzdeki günlerde özellikle Samsung cephesinde 30’a yakın model Android 10’a geçmiş olacak. Peki Android 10 güncellemesi alacak Samsung modelleri hangileri?

Bu yazımızda, önümüzdeki günlerde Android 10’a geçecek olan Samsung modellerini bir araya getirdik.

Listeye geçmeden önce birkaç ufak hatırlatmada bulunalım. Hali hazırda listede yer alan telefonlardan bazıları için Android 10 dağıtımına başlandı. Dolayısıyla telefonunuz bu güncellemeyi aldığı halde listede yer alıyor olabilir.

Android işletim sistemine sahip akıllı telefon kullanıcılarının da bildiği üzere bazı güncellemelerin dağıtımları beklenenden uzun sürebiliyor. Genelde üreticiler güncellemeleri bölgesel olarak verseler de küresel dağıtımlarda 1 haftada tamamlanmış oluyor.

Şunu da belirtelim. Önümüzdeki Haziran gibi yeni Android sürümü tanıtılmış olacak. Dolayısıyla eğer elinizde üst segmente hitap eden bir model varsa (S ya da Note serisi gibi) yeni Android güncellemesi için tetikte olabilirsiniz. Fakat orta segmente sahip bir Galaxy modeli kullanıyorsanız, muhtemelen bu aldığınız son Android güncellemesi olacaktır.

İşte Android 10 alacak Samsung telefonlar 

Popüler Haberler