Android 11 alacak Honor telefonlar! (Güncel liste)

Android 11 sürümünü alacak olan Honor telefonları sizler için listeledik. İşte tam ve güncel liste!

Android işletim sistemine sahip telefon kullanıcıların merakla beklediği Android 11 güncellemesi, yakın bir zaman sonra hayata geçecek. Dolayısı ile Honor kullanıcıları merakla Android 11 güncellemesi alacak olan modelleri şimdiden araştırmaya başladı.

Kullanıcılara pek çok yenilik sunacak olan bu sürüm ile birlikte üreticilerin de eli rahatlamış olacak. Zira söz konusu güncelleme sayesinde 90 ve 120 Hz yenileme oranlı ekranların işi çok daha kolay hale gelecek. Android 11 ile günümüz amiral gemi modellerinde sıkça yaşanan yeşil ekran sorunu da tarihe gömülecek.

Daha önce, Android 11 geliştirci önizleme sürümü ile Google'ın Colombus adı verilen bir yazılım özelliğini test ettiği keşfedildiğini duyurmuştuk. Bu yeni fonksiyon ile telefonun arka kısmına dokunduğunuzda cihazınızdaki akselometre devreye giriyor ve yaptığınız çift dokunuşu algılıyor. Aşağıdaki videolardan Colombus sistemi çift dokunuş ile cihazın içerisindeki akselometre ve jiroskopları kullanarak “ekran fotoğrafı alma, son uygulamaları görüntüleme” gibi birtakım işlevleri gerçekleştirebildiğini görebilirsiniz.

Bunun yanında artık Android 11 sayesinde kullandığımız uygulamalar çok daha güvenli hale gelecek. Ayrıca katlanabilir akıllı telefonlara eklenecek olan API özelliği sayesinde uygulamalar katlanabilir ekranın menteşesinin hangi açıdan açıldığını öğrenebilecek. Böylece çok daha rahat bir kullanım deneyimini kullanıcılara sunulacak.

Dilerseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve Android 11 alacak olan tüm Honor akıllı telefonlar listemize göz atalım!

Popüler Haberler