Android 11 alacak olan Realme telefonlar! (Liste genişliyor!)

Android 11 alacak olan Realme telefon modellerini sizler için listeledik!

Bilindiği üzere Google, 8 Eylül gününde merakla beklenen Android 11 güncellemesini yayınladı. Artık top akıllı telefon üreticilerinde ve her kullanıcı telefonuna bu güncellemenin gelip gelmeyeceği veya ne zaman geleceği konusunu fazlasıyla merak ediyor.

Ancak Google ile yapılan ortak çalışmanın meyvesi olan birkaç model dışında, Android 11 güncellemesi alacak telefonlar şu anda bilinmezliğini koruyor.

Biz de sızıntılar ve bazı açıklamalar doğrultusunda Android 11 güncellemesini ilk alacak olan Realme modellerini sizler için bir araya getirdik.

Bu listenin zamanla genişleyerek değişebileceğini de şimdiden ifade etmiş olalım. Yani listede telefonunuz yoksa üzülmeyin, ilerleyen zamanlarda Realme cihazınız çok eski değilse zaten bu güncellemeyi sizlere de sunacaktır. Her üretici gibi Çin merkezli teknoloji devi de güncellemeyi ilk olarak tepe modellerine sunmayı düşümüyor. İsterseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve Android 11 güncellemesi alacak olan Realme modellerinin bulunduuğu listeye bir göz atalım.

Popüler Haberler