Android 12 geliyor! Android 12 alacak Samsung telefonlar hangileri?

Akıllı telefon kullanıcıları Android 12 güncellemesinin ne zaman gelecek olduğunu ve hangi telefonların bu güncellemeyi alacağını merak ediyor. İşte cevabı!

Bilindiği üzere Google, 18 Mayıs günü düzenlediği I/O 2021 etkinliğinde, mobil cihaz dünyasının en popüler işletim sistemi olan Android‘in yeni sürümünü tanıtmış ve beta sürümünü geliştiricilere sunmuştu. Bu etkinlikte tanıtılan Android 12 yoğun ilgi görmüş ve hangi model kullanıcılarının bu güncellemeden faydalanabileceği oldukça merak konusu olmuştu. Öyle ki; arama motoru verileri de bunu doğrular nitelikte.

2021 yılının ortalarında çıkacağı düşünülen, ancak şimdilik geliştirici beta sürümü yayınlanmış olan Android 12 ile ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Son olarak Google, Android 12 Beta 4 sürümünü yayımladı ve performans iyileştirmeleri gerçekleştirildi. Henüz Android 12 orijinal sürümünün ne zaman yayınlanacağına dair net bir tarih verilmese de, önümüzdeki Eylül ayında kararlı sürümünün yayınlanmasına kesin gözü ile bakılıyor.

Android 12 güncellemesi alması beklenen en fazla model Samsung'da bulunuyor. Dolayısı ile Android 12 güncellemesi ile yapılan aramaların çoğunun Samsung kullanıcıları tarafından yapıldığı düşünülüyor. Biz de bu anlamda Android 12 alması beklenen Samsung telefon modellerini sizler için bir araya getirdik.

İşte Android 12 güncellemesi alması beklenen tüm Samsung telefonlar!

Popüler Haberler