Android 6.0 Marshmallow ile çalışan Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge fotoğrafları

Android 6.0 Marshmallow yüklenmiş Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge'in fotoğrafları yayınlandı.

Samsung, 2015 amiral gemileri Galaxy S6 ve S6 Galaxy edge için geçen hafta Android 6.0 Marshmallow’un beta sürümünü yayınlayarak hepimizi şaşırttı. Android’in son sürümü beta bile olsa Galaxy S6 ve S6 Edge üzerinde çalışıyor ve Marshmallow’un, bu cihazlar üzerinde nasıl göründüğünü gösteren ekran görüntüleri yayınlandı.

Android 6.0 arabirimi birçok değişiklik getiriyor. Durum çubuğu ve hızlı geçiş yapan menüler mavi değil, artık tamamen beyaz. Güç menüsü yeniden tasarlandı ve bir kaç uygulama simgeleri de değişmiş. Eğer telefonunuzda sürekli tema değiştirmek isterseniz, kendi renk paletine dayalı yenilerini yükleyebilirsiniz.

Özellikleri açısından normal Marshmallow’a göre Google Now on Tap’a daha gelişmiş uygulama izinleri dahil edilmiş. Fotoğrafçılık meraklıları için bir deklanşör hızı seçeneği ile Pro modu, şimdi Galaxy S6 ve S6 Edge kullanıcıları için mevcut. Sonuç olarak, arayüz değişiklikleri ve Android 6.0 özellikleri ile oldukça dikkate değer bir güncelleme olduğu ortaya çıkıyor.

Aşağıda ve sonraki sayfalarda Android Marshmallow ile çalışan Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge görsellerini inceleyebilirsiniz.
























2015 yılının en iyi amiral gemileri [2000 TL ve Üstü]
ZTE donanım canavarı Nubia Z11 için gün verdi
Vivo X100 Ultra ve X100s'in resmi posteri ortaya çıktı! İşte tasarımı!
Sonraki Haber