Android için Pixlr-o-matic

Pixlr-o-matic, her Android cihazda bulunması gereken ücretsiz bir uygulama.

Android platformundaki fotoğraf uygulamaları arasında açık ara önde olan Pixlr-o-matic, her Android cihazda bulunması gereken muhteşem ücretsiz bir uygulama. Google play'de ücretsizler kısmında en çok indirilenler arasında.

Pixlr-o-matic Android işletim sisteminde çalışan, fotoğraflarınıza efektler verebileceğiniz onları bir uygulama. Programın üreticisi Autocad gibi programları ile tanınan Autodesk Inc. Program ile fotoğraflarınızda 25.000 civarında değişiklik yapmanıza imkan veriyor.


Telefonun ana menüsündeki butonlar sayesinde kamerayı açıp o anda çektiğiniz fotoğrafı düzenleyebilirsiniz veya galerinizdeki fotoğraflardan birini seçerek düzenlemelerde bulunabilirsiniz.

Üzerinde değişiklik yapmak istediğiniz fotoğrafı seçtikten sonra programda fotoğraf düzenleme bölümü açılıyor ve buradaki efektlerden istediklerinizi fotoğraflarınıza uygulayabiliyorsunuz.

Fotoğrafınızdaki düzenlemeleri bitirdikten sonra fotoğrafın son halini görebileceğiniz bölüm açılıyor. Buradan fotoğrafı kaydedebilir ya da arkadaşlarınıza gönderebilirsiniz.

Android için Pixlr-o-matic uygulamasını indirmek için;

Günün Uygulaması! (Android) 12.03
Günün Oyunu (Android) 12.03
Seat Ibiza fiyatları dibi gördü! Bu fırsat kaçmaz!
Sonraki Haber