Android N önizleme sürümü için ilk güncelleme yayınlandı

Google, Andorid N'in önizleme sürümü için ilk güncellemeyi başlattı. General Mobil 4G kullanıcılarını kısa süre içerisinde erişeceği yeni yazılım OTA üzerinden dağıtıma sunuldu.

Google geçtiğimiz hafta bir sürprize imza atarak henüz Google I/O etkinliğinde Android N sürümünü duyurmadan önizleme sürümünü Nexus cihazlar ve Android One programına dahil olan bazı modeller için başlattı. Arama motoru devi dağıtım işleminin üzerinden çok geçmeden bu defa Android N önizleme sürümü için ilk güncellemeyi yayınladı.

Android N önizleme sürümüne ait fabrika imaj dosyalarını yükleyen kullanıcıların erişebileceği güncelleme cihaza göre 27 ila 30MB arasında bir büyüklüğe sahip. Android N önizleme sürümü için yayınlanan ilk güncelleme OTA (şebeke) üzerinden Nexus 5X, Nexus 6P, Nexus 9 ve Nexus 9 LTE cihazlara ulaşmaya başladı.

Ülkemizde Android N ilk tecrübe etme şansı yakalayan General Mobile 4G kullanıcılarının önümüzdeki birkaç gün içerisinde ilk güncellemeyi alacağını söyleyebiliriz. Son olarak; güncelleme kapsamında hata düzeltmeleri ve performans geliştirmeleri mevcut.  

 
    
Android 7.0 ve Markalara Göre Çıkış Dönemleri
Windows 10 tabanlı Alcatel Idol 4 Pro'nun özellikleri
Şimdi TOGG düşünsün, uygun fiyatlı Xiaomi SU7 Türkiye'ye geliyor
Sonraki Haber