Android'in en iyi klavye uygulaması: Swype Keyboard

Swype Keyboard arayüzünde kişiselleştirilebilir temaları yanısıra birçok özellikleri ile harika bir klavye uygulaması.

Google Play üzerinden sunulan klavye uygulamalarından popüleritesini her geçen gün arttıran Swype Keyboard , 0.99$ fiyat etiketiyle satın alınabiliyor. Fiyatına nazaran oldukça fazla detaylı kullanıma olanak sağlayan Swype Keyboard , alanında lider uygulamalardan olduğunu söyleyebiliriz. Dünya genelinde 250 milyondan fazla kullanıcıya sahip Swype Keyboard bünyesinde barındırdığı üstün özellikler sayesinde rakiplerine karşı fark atmaya aday görünüyor.

 

 SWYPE KEYBOARD ÖZELLİKLERİ

Kişisel sözlük yedekleme ve senkronizasyonu: Kişisel dil modelinizin ve sözlüğünüzün otomatik olarak yedeklenmesini ve tüm Android cihazlarınız arasında senkronize edilmesini sağlar. (Abonelik gerektirir)

Dragon Dictation : Dünyaca ünlü ses tanıma özelliğiyle ellerinizi kullanmadan yazmanıza imkan sağlayarak , hassas Dragon tuşuna basit bir dokunuşla söylediklerinizi çabucak ve doğru bir şekilde yazıya döker. Tüm genelinde 36 dil destekler.

Eşsiz tablet klavyeleri : Tabletiniz için ayrı bir uygulama indirmeye ihtiyacınız yok. Swype, arasından seçim yapabileceğiniz üç tablet moduna sahiptir: orijinal Swype klavyesi, küçük ve taşınabilir bir klavye ve kolay tablet girişi için ayrı bir klavye.

Akıllı dokunuş : Swype, sizin giriş tarzınızı öğrenir ve sürekli gelişerek gerçekten kişiselleştirilmiş bir klavye deneyimi sunmak için yazma şeklinize ayak uydurur.

Dil indirme seçenekleri : Swype, 60′ın üzerinde indirilebilir dili destekler.

Klavye temaları : Aralarından seçim yapabileceğiniz çok çeşitli tema mevcuttur ve böylece, Swype klavyenizin görünüşünü kişiselleştirerek tamamen size ait bir hale getirebilirsiniz.

Ses ve metin sözlüğü senkronizasyonu :  Swype klavye, kişisel sözlüğünüze eklenen yeni kelimeleri tüm metin giriş yöntemleriniz arasında senkronize eder ve böylece yeni kelimeyi kolaylıkla Swype’layabilir, yazabilir ya da dikte edebilirsiniz

Hareketler : Günlük işler için bazen sadece hızlı bir kısayol istersiniz. Örneğin: büyük harf kullanımı, noktalama ve metin düzenleme (Hepsini Seç, Kopyala, Yapıştır ve hatta dil geçişi)

  Dilerseniz aşağıdan Swype Keyboard için yayınlanan videoyu izleyebilirsiniz.

  Uygulamayı indirmek için tıklayın- Google Pley Store-Swype Keyboard 

 

Google Play Store KitKat ile birlikte güncellendi
Haftanın sorusu: LG Nexus 5 alacak mısınız?
Türkiye'deki popüler bir model daha HyperOS güncellemesi aldı
Sonraki Haber