AnTuTu Mayıs ayının en güçlü 10 orta seviye telefonunu açıkladı!

AnTuTu, Mayıs ayının en hızlı orta seviye telefonlar raporunu yayınladı. İşte o telefonlar!

Akıllı telefon performans kıyaslama platformu AnTuTu, Benchmark V9 test sonuçlarına dayanarak, her ay olduğu gibi mayıs ayının en iyi orta seviye Android telefonlarını açıkladı! Dolayısı ile listede orta seviye bandındaki en hızlı ilk 10 telefon modeli ele alınıyor.  Uzun zamandır AnTuTu'nun listelerinde Çinli teknoloji üreticilerinin, akıllı telefon sektöründeki konumlarını sağlamlaştırmaya devam ettikleri görülüyordu. İçinde bulunduğumuz Haziran ayında da bu durum değişmedi.

Mayıs ayı için hazırlanan en iyi orta seviye telefon modelleri listesinde, ilk sıradaki telefonun Snapdragon 780 işlemciye sahip Xiaomi Mi 11 Lite 5G olduğu görülüyor. Xiaomi Mi 11 Lite hemen ardından ona oldukça yakın olan, Dimensity 820 işlemcisini kullanan Redmi 10X 5G yer alıyor. Snadpragon 768G işlemcisine sahip iQOO Z3 modeli ise, listenin üçüncü sırasından ben de buradayım diyerek bizlere göz kırpıyor.

Dilerseniz sözü daha fazla uzatmadan AnTuTu değerlendirmesine göre Mayıs ayının orta seviyedeki en hızlı telefon modellerinin yer aldığı listeye hep birlikte göz atalım.

İşte AnTuTu'nun Mayıs ayı için belirlediği orta seviyedeki en hızlı 10 telefon!

Popüler Haberler