Asus ZenFone 3 tanıtım öncesi sızdırıldı

Asus ZenFone 3 tanıtımı öncesi telefonların görüntüleri ve teknik özellikleri sızdırıldı.

Asus bugün düzenleyeceği bir etkinlik ile yeni ZenFone modellerini duyuracak. Şirketin bu etkinlikte, ZenFone 3, ZenFone 3 Deluxe ve ZenFone 3 Max’ı tanıtması bekleniyor. Ancak telefonlar tanıtılmadan önce özellikleri ve görüntüleri ile sızdırıldı.

 Twitter kullanıcı Roland Quandt tarafından paylaşılan bir belge sözde Asus ZenFone 3 modellerinin teknik özelliklerini gösteriyor. Buna göre Zenfone 3 Snapdragon 625 işlemci tarafından desteklenecek ve 5.5-inç Full HD ekran ile gelecek. Kamera departmanında 16MP arka kamera ve bir 8MP ön kamera bulunurken, telefon 3 GB RAM ve 3,000mAh pil özelliğine sahip.

Diğer bir varyantı ZenFone 3 Deluxe ise 5,7 inç ekran ile geliyor ve Snapdragon 820 işlemci güçlendirilmiş. Telefon 6GB RAM ve 23MP arka kamera ünitesi ile birlikte geliyor.

Üçüncü cihaz ZenFone 3 Ultra ise Snapdragon 652 işlemci tarafından destekleniyor ve 23MP arka kameraya sahip. 4,600mAh pil ile gelen telefonda, 4GB RAM ve parmak izi sensörü özelliği mevcut.  ZenFone 3 Ultra ve şimdiye kadar sızıntılara konu olan ZenFone 3 Max’ın aynı olup olmadığı henüz bilinmiyor.  

Sonraki sayfalarda Asus ZenFone 3'ün gerçek görüntülerini inceleyebilirsiniz.




Galaxy A9 Pro'nun uluslararası versiyonu geliyor
Kingston MobileLite Wireless G3 kutu açılışı
Huawei efsanesi geri döndü, zirveye yerleştiler
Sonraki Haber