Asus, Zenfone 4 Selfie ve Selfie Pro'nun görüntülerini yayınladı

Asus, çift ön kameraya sahip Zenfone 4 Selfie ve Zenfone 4 Selfie Pro'nun görüntülerini daha tanıtılmadan kendi online sitesinde yayınladı.

Yeni Asus Zenfone 4 modelleri 17 Ağustos'a kadar tanıtılmayacak ancak, şirketin online mağazası Zenfone 4 Selfie ZD553KL ve Zenfone 4 Selfie Pro ZD552KL'nin özelliklerini ve görüntülerini yayınladı(Zenfone 4 Pro ile karıştırılmamalı). Selfie ikilisinin ortak bir yanı var o da bir çift ön kameraya sahip olması.

Pro modeli, 24MP + 5MP ön kamera ile gelirken, normal Selfie'nin ise 20MP + 8MP çift kamerası var. Her iki kameranın da 120 ° görüş alanı ve ön tarafında özel bir selfie flaşı mevcut. Arka da ise 16MP tek lensli kamera yer alıyor.

Her iki Zenfone 4 Selfie modelinde metal çerçeveli 5.5 inçlik ekran bulunuyor. Normal Zenfone 4 Selfie modeli 720p IPS LCD ekrana, Pro modeli ise 1080p AMOLED ekrana sahip. Aynı bellek kapasitesine (4GB RAM + 64GB depolama alanı) sahipler ve telefonlar çift SIM olmasına rağmen özel bir microSD yuvası ile geliyor. Hatta aynı 3.000mAh bataryaya sahipler.

Peki kamera ve ekran dışında farklı olan nedir?  Zenfone 4 Selfie Snapdragon 430'a, Selfie Pro'da Snapdragon 625 işlemciye sahip ve Pro da daha ince (7mm vs 7.85mm).

Telefonların fiyatlarına gelince, Avrupa'da Zenfone 4 Selfie 300 Euro, Selfie Pro  ise 400 Euro'ya kadar çıkacak.

Aşağıda ve sonraki sayfalarda telefonlara ait görselleri inceleyebilirsiniz.




















WhatsApp'a yepyeni özellik geldi!
Beklentinize göre piyasanın en iyi telefonları
Huawei ve Honor elele verdi Apple'ı tokatladı
Sonraki Haber