Batarya kapasitesi en yüksek 12 şahane telefon!

En yüksek batarya kapasitesine sahip 12 telefon modelini sizler için listeledik!

Gün içinde birçoğumuz telefonlarımızı elimizden düşürmüyoruz. Zira günlük hayatta birçok işimizi telefonumuz ile gerçekleştiriyoruz. Alışveriş yapmak, faturalarımızı ödemek, sosyal medyada dolaşmak, fotoğraf çekmek akıllı telefonumuz ile en sık yaptığımız şeyler arasında geliyor.

Kısacası akıllı telefonlarımızı oldukça sık kullanıyoruz ve sık kullanım nedeni ile telefonlarımızın bataryalarının da hızla tükeniyor olması en büyük sorunlardan biri. Yeni bir akıllı telefon satın almak için araştırma yaparken ilk olarak dikkate aldığımız şeylerden biri de telefonun tam dolu batarya ile maksimum kullanım süresinin ne kadar olduğu oluyor.

Popüler uygulamaları sık sık kullandığımızı, hatta telefonlarımızı neredeyse elimizden düşmediğini de düşünürsek, batarya performansının oldukça önemli bir unsur olduğunu söylemek yanlış olmaz.

Bu durumun farkında olan telefon üreticileri, özellikle de son zamanlarda performansın yanı sıra batarya ömrü ve kullanım süresi alanında da çalışmalarını ilerleterek, ciddi rekabete girmiş durumda.

Peki şu an piyasaya bulunan, en yüksek pil kapasitesi sunan telefon modelleri hangileri?

İşte en yüksek pil kapasitesine sahip 12 telefon!

Popüler Haberler