Batarya kapasitesi en yüksek olan telefonlar - Ekim 2020

Günümüzde kullanıcılar telefonlarının şarj performansından bir hayli şikayetçi. Eğer siz de onlardan biriyseniz listemize göz atmanızda fayda var!

Günümüzde birçok ihtiyacımıza kolaylıkla yanıt verebilen akıllı telefonlar, şarj konusunda kullanıcılarını tatmin edemiyor. Her ne kadar üreticiler gelen şikayetleri hızlı şarj aletleri ile çözmeye çalışsa da ikide bir şarj kablosuna bağlı olmak tüketicileri bir hayli rahatsız ediyor. Hatta sırf bu sebepten dolayı alacağı yeni telefonda batarya kapasitesinin yüksek olmasına dikkat eden kullanıcılar dahi var. Yani şarj konusu, şu anda akıllı telefon dünyasının bir kanayan yarası diyebiliriz.

Bu yaraya melhem olmak isteyen kimi markalar, devasa batarya kapasitelerine sahip telefonları piyasaya sürüyor. Özellikle Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung'un son zamanlarda bu konuda atak yaptığını söyleyebiliriz. Şirketin orta segment modellerinde 6.000 mAh'lik pil koyduğuna sık sık şahit oluyoruz. Eğer siz de batarya kapasitesi en yüksek modelleri merak ediyorsanız, listemize göz atmanızda büyük fayda var.

Popüler Haberler