Batarya kapasitesi en yüksek telefonlar - Ocak 2021

En yüksek batarya kapasitesine sahip telefonları sizler için bir araya getirdik.

Birçoğumuz günlük hayatta akıllı telefonlarımızı elimizden düşürmüyoruz. Zira artık birçok işimizi, cebimize sığdırdığımız bu küçük teknoloji ürünü ile halledebiliyoruz. Alışverişten bankacılık işlemlerine, sağlıktan öğrenim faaliyetlerine, not almaktan anı kaydetmeye kadar sundukları birçok farklı avantaj ile telefonlar insan hayatını fazlasıyla kolaylaştırıyor.

Kullanım bu kadar yoğun olunca, kullanıcıların akıllı telefonlar ile ilgili en çok şikayet ettiği konuların başında  telefonlarının şarj performansının düşük olması geliyor.

Bu durumun farkında olan üretici şirketlerin, özellikle de son 2 yıldır bu konu üzerine çalışmalarını yoğunlaştırdığını söyleyebiliriz. Örneğin hızlı şarj konusu, 25 dakika içinde yüzde 100 şarj özelliği taşıyan modeller mevcut. Elbette bu durum, kullanıcılar için güzel bir gelişme olsa da yeterli değil. Bu noktada ise batarya kapasiteleri, kullanıcılar için önemli bir ölçüt olma özelliği taşıyor. Özellikle de son dönemlerde bazı üretici şirketlerin orta segment modellerinde dahi 6.000 mAh'lik pil koyduğuna şahit olmaya başladık.

Eğer sizler de hızla tükenen pil gücünden şikayetçi iseniz, yüksek kapasiteli bataryaya sahip telefon modellerinin bulunduğu listemize göz atmanız faydalı olabilir. Şimdi sözü daha fazla uzatmadan sizleri o modellerle başbaşa bırakalım.

İşte batarya kapasitesi en yüksek telefon modelleri;

Popüler Haberler