Black Shark 5 temel özellikleri belli oldu

Xiaomi Black Shark 5 telefonu iddiali bir şekilde geliyor. Serinin bu yıl çıkması bekleniyor ve şimdiden seriyle ilgili bilgiler gelmiş durumda. İşte tüm detaylar.

Xiaomi Black Shark 5 serisinin bu yıl çıkması bekleniyor ve şimdiden bunlarla ilgili ilk söylentiler duyulmaya başladı. En son rapor, ünlü bir Weibo habercisinden geldi ve ailenin yeni üyesinden bahsediyor.

Black Shark 5 temel özellikleri belli oldu

Rapor, 720Hz dokunmatik örnekleme hızına sahip 144Hz Samsung E4 AMOLED düz ekran ile eşleştirilmiş bir Snapdragon 888+ yonga setine işaret ediyor. Arkasında 120W şarj desteğine sahip 4.600mAh pil yer alacak. Bu özellikler bir şekilde tanıdık geliyorsa, bunun nedeni neredeyse Black Shark 4S Pro'larla aynı olmaları. Black Shark 5 Pro'nun ise yeni Snapdragon 8 Gen 1'e sahip olması ve 144Hz ekranının çözünürlüğünü QHD+'a ve pil kapasitesinin 5.000mAh'ye çıkarması bekleniyor.

Black Shark 5 ekran tarafında da kullanıcılarını bir hayli mutlu edecek. Sızdırılan verilere göre telefon Full HD+ çözünürlüğe ve 144 Hz ekran yenileme oranına sahip AMOLED bir panele sahip olacak. Ayrıca fiziksel tetik tuşlar daha da geliştirilerek telefona entegre edilecek. 120W hızlı şarj ile desteklenen modelde 8 dakika içerisinde tam şarj etme özelliğine sahip 200W HyperCharge teknolojisinin de kullanılabileceği ifade ediliyor.

Black Shark 4 ikilisi geçen yıl Mart ayında duyuruldu, bu yüzden muhtemelen 5 serisini resmi olarak görmemize bir kaç ay kaldı.

iPhone 14 fiyatları geçmişi aratacak! İşte ilk fiyatlar
Xiaomi 11T Pro aklınıza başınızdan alacak
Philips çıldırdı, kahve makinası fiyatlarında büyük fırsat, bu fiyatları bir daha bulamazsınız
Sonraki Haber