BlackBerry 10'dan yeni görüntü sızdırıldı!

BlackBerry 10 ile çalışan yeni telefon görüntüsü geldi.

Research In Motion (RIM), akıllı telefon piyasasında zor günler geçiriyor ve pazardaki payı giderek azalıyor.RIM en son BlackBerry modeliyle eski günlerine geri dönmeyi umuyor. Şirketin gelecek yıl tanıtmayı planladığı BlackBerry 10 telefonu hakkında yeni bilgiler internete sızdırıldı.

Akıllı telefon piyasasında Apple ve Samsung lider konumda ve bir zamanlar bu yarışta güçlü olan RIM, birkaç ay önce BlackBerry 10 OS işletim sistemini tanıtmıştı. Ancak yaşanan sıkıntılardan dolayı bu işletim sistemini 2013'te piyasaya sunacak. BlackBerry 10 hakkında ise şimdiye kadar kesin bir bilgi verilmemişti.
Daha önce yazın tanıtılan  prototip model Dev Alpha’ya ait görüntüyü aşağıdaki resimde görebilirsiniz.

BlackBerry 10 işletim sistemi ile çalışan ve 'Londra' kod adlı yeni modele ait olduğu iddia edilen fotoğraflar internete sızdı. Daha önceden BlackBerry 10'un klavyeye sahip olmayacağı ve tamamen dokunmatik ekran üzerinden yazı yazılacağı biliniyordu.

Daha önce sızdırılan bilgilere göre BlackBerry 10, 4.2 inç (10.6 cm) ekran genişliğine ve 1280x768 piksel çözünürlüğe sahip olacak. Ayrıca telefonun ön ve arka kameraları da bulunacak.

RIM'in yeni ürünlerini tanıtacağı BlackBerry Jam Americas fuarı gelecek hafta yapılacak. Bu fuarda teknoloji dünyası, BlackBerry 10'a ilk kez yakından bakma fırsatı bulacak.

iPhone 5 mi daha sağlam yoksa Galaxy S3 mü?
Turkcell mağazalarında devrim yaptı !
Seat Ibiza fiyatları dibi gördü! Bu fırsat kaçmaz!
Sonraki Haber