Bu fotoğrafları f/p canavarı Redmi Note 8 Pro ile çektik

Xiaomi imzası taşıyan Redmi Note 8 Pro inceleme konuğumuz oldu. İşte Redmi Note 8 Pro ile çektiğimiz fotoğraflar.

Ülkemizde de en çok tercih edilen akıllı telefon üreticilerinden biri olan Xiaomi, fiyat – performans tarafındaki ürünleriyle takdir topluyor. Özellikle Xiaomi’nin yan kuruluşlarından biri olan Redmi, uygun fiyatlı ürünleriyle kısa sürede geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşmayı başarmış durumda.

Kısa süre önce satışa sunulan Xiaomi imzalı Redmi Note 8 Pro modeli de bu yelpazedeki ürünlerden biri.

Uygun fiyatı ve günü kurtaran teknik özellikleriyle dikkatleri üzerine çeken model, genel anlamda beklentileri karşılamayı başarıyor.

64 MP, f/1.9, 26mm (geniş), 1/1.7", 0.8µm, PDAF, 8 MP, f/2.2, 13mm (ultra geniş), 1/4.0", 1.12µm, 2 MP, f/2.4, (makro), 1/5.0", 1.75µm, 2 MP, f/2.4, (derinlik) özelliklerinde 4’lü ana kamera modülü ile gelen Redmi Note 8’de 20MP’lik f/2.0 diyaframa sahip selfie kamerası bulunuyor.

Hali hazırda 2300 TL seviyesinde fiyatlardan satılan Redmi Note 8 Pro’nun fiyat – performans tarafında beklentileri karşıladığını söylemek mümkün. Dilerseniz şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri Xiaomi’nin orta segment modeli ile çektiğimiz fotoğraflar ile başbaşa bırakalım.

Bu arada şunu da hatırlatmamız gerekiyor. Dilerseniz Redmi Note 8 Pro ile realme’nin aynı segmentteki modeli realme 5 Pro’nun karşılaştırmasını yaptığımız videoya da YouTube kanalımızdan göz atabilirsiniz.

İşte Redmi Note 8 Pro ile çekilen fotoğraflar

Popüler Haberler