Bu fotoğrafları f/p şampiyonu realme 6i ile çektik!

realme’nin fiyat performans şampiyonu olarak nitelendirdiği 6i’nin kamerasını test ettik. İşte realme 6i fotoğraf performansı.

realme’nin kısa süre önce ülkemizde de satışa sunduğu modeli 6i’yi mercek altına alıyoruz. Bu sefer realme 6i kamerasını fotoğraf performansı açısından inceledik. 6i ile çektiğimiz fotoğraflarda geçmeden önce bazı bilgileri sizlerle paylaşalım.

realme 6i’de, 48 MP, f/1.8, (geniş), 1/2.25", 0.8µm, PDAF, 8 MP, f/2.3, 13mm (ultra geniş), 2 MP, f/2.4, (makro), 1/5.0", 1.75µm, 2 MP, f/2.4, (derinlik) özelliklerine sahip 4’lü ana kamera modülü yer alıyor. Ön yüzde ise 16MP’lik f/2.0 diyafram aralığına sahip selfie kamerası mevcut. Telefonda 4K video çekme özelliği mevcut değil. Gerçi bu özelliğin mevcut telefonlarda da çok fazla kullanıldığı söylenemez.

Hali hazırda realme 6i ülkemizde 1800TL gibi bir fiyattan satılmakta. Bu fiyatın ön sipariş fiyatı olduğu ve sonrasında telefonun fiyatının 2200 TL seviyesine yükseleceğini de hatırlatalım. Gerçi sonrasında gerçekleşecek olan çeşitli kampanyalarla 6i’yi yine 1800 TL seviyesine bulma şansınız olacaktır.

Zira 5i ilk çıktığında da benzer bir kampanya ile karşılaşmıştık. Nitekim 5i’nin şu andaki fiyatı yaygın olarak 1400 TL civarlarında. Yani çıkış fiyatının da altında.

Şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri realme 6i ile çektiğimiz fotoğraflarla başbaşa bırakalım. Fotoğrafların ne derece başarılı olduğu ise tamamen sizin görüşünüze kalmış.

Bu fotoğrafları f/p şampiyonu realme 6i ile çektik!

Popüler Haberler