Bu fotoğrafları Huawei Mate 30 Pro ile çektik

Ana kamerasıyla uzun bir süre DxOMark’ın zirvesinde kalan Huawei Mate 30 Pro test için konuğumuz oldu. İşte Mate 30 Pro’nun fotoğraf performansı.

Akıllı telefon pazarının önemli isimlerinden biri olan Huawei geçtiğimiz yılın sonlarına doğru Mate 30 Pro modelini tanıtmıştı. Arka tarafında yer alan 4’lü ana kamera kurulumu ile öne çıkan model, ülkemize hayli gecikmeli bir şekilde geldi.

Bu durumun temel nedeni ise Mate 30 Pro içerisinde Google servislerinin ön yüklü olarak gelmemesiydi. Huawei, Google servisleri olmadığı için Mate 30 Pro’yu global pazara biraz gecikmeli olarak sundu.

Sonuç olarak biraz gecikmeli de olsa Mate 30 Pro test merkezimize ulaştı. Biz de telefonun fotoğraf performansını test etmek için sokaklara düştük.

Bu yazımızda uzun bir süre DxOMark’ın zirvesinde kalan Mate 30 Pro ile çektiğimiz fotoğrafları paylaşacağız.

Malum Huawei Mate 30 Pro’nun kamera tarafını hayli övmüştü. Özellikle telefonun düşük ışıkta harika çekimler yaptığı iddia ediliyordu. Biz de o yüzde düşük ışık performansını ayrı, gün ışığı performansını ayrı değerlendirme kararı aldık. Yani bu galeride yalnızca gün ışığında çekilmiş Mate 30 Pro fotoğrafları yer alacak. Düşük ışık performansının ön plana çıktığı fotoğrafları ise daha sonra yayınlayacağız.

Şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri Mate 30 Pro ile çektiğimiz fotoğraflarla başbaşa bırakalım.

İşte Huawei Mate 30 Pro fotoğraf performansı

Popüler Haberler