Bu fotoğrafları Huawei P Smart Pro ile çektik

Huawei’nin kısa süre önce ülkemizde de satışa sunduğu P Smart Pro’nun kamerasını test ettik. İşte Huawei P Smart Pro ile çektiğimiz fotoğraflar.

Ülkemizde de hayli geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden Huawei, orta segment modellerinden P Smart Pro’yu kısa süre önce Türkiye’de de satışa sundu.

Arka tarafında barındırdığı 48 MP, f/1.8, (geniş), 1/2.0", 0.8µm, PDAF, 8 MP, f/2.4, 13mm (ultra geniş)
2 MP, f/2.4, (derinlik) özelliklerindeki 3’lü ana kamera modülü ile dikkatleri üzerine çeken P Smart Pro, teknik özellikleri itibariyle de beklentileri karşılıyor.

Kirin 710F yonga setinden güç alan model sistemini 6GB RAM’le destekliyor. 128GB’lık dahili depolama alanına sahip olan P Smart Pro’da microSD kart desteği de bulunuyor.  1080 x 2340 piksel çözünürlüğünde 6.59 inçlik IPS LCD ekranla gelen telefon ülkemizde ortalama 3000 TL’den satılmakta.

Peki üçlü ana kamerasıyla dikkatleri üzerine çeken bu modelin fotoğraf performansı nasıl? Şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri P Smart Pro ile çektiğimiz fotoğraflar ile başbaşa bırakalım.

Elbette fotoğraflara geçmeden önce şunu da hatırlatmamız gerekiyor. Huawei kamera tarafında genel itibariyle beklentileri karşılayan bir şirket. Özellikle üst segmentte Leica ile yapılan işbirliği sayesinde muazzam performansa sahip kamera modülleri ortaya çıkıyor.

Lakin orta ve giriş segmentinde yer alan modellerinde beklentileri büyük ölçüde karşıladığını söylemek mümkün.

İşte Huawei P Smart Pro ile çektiğimiz fotoğraflar

Popüler Haberler