Bu fotoğrafları Huawei P40 Lite ile çektik!

Bu galerimizdeki fotoğrafları Huawei P40 Lite cep telefonunu kullanarak çektik. İşte Huawei P40 Lite'in kamera özelliklerini gösteren fotoğraflar.

Geçtiğimiz günlerde tanıtılan Huawei P40 Lite Teknolojioku test merkezine geldi ve gelir gelmez kamerası ile fotoğraflar çektik. Bu galerimizde telefonun ön ve arka kameralarıyla çektiğimiz fotoğrafları sizlerle paylaşıyoruz. 

Huawei P40 Lite'ın ön yüzünde 1 arka yüzünde 4 olmak üzere toplamda 5 kamerası bulunuyor. Ana kamera dizilimine baktığımızda 48 MP ana, 8 MP ultra geniş açı, 2 MP makro ve 2 MP alan derinliği kamerası olduğunu görüyoruz. 

Telefonda bulunan bu ana kamera Full HD 30 fps video kayıt edebiliyor. Ön kameraya baktığımızda ise 16 MP çözünürlüklü bir kamera bizler ikarşılıyor. Ön kamera delik şeklinde tasarlanmıy ve ekranın sol üst köşesinde konumlandırılmış. 

Huawei P40 Lite'da yapay zeka destekli fotoğraf çekim özellikleri yer alıyor. Birçok çekim modunun yanısıra Gece çekim modu da bulunan telefonda bu mod hem ön hem arka kamerada kullanabiliyor. Ön kamerada kullanıldığında Selfie yani özçekim fotoğrafları çok daha iyi sonuç veren telefon, fotoğraf konusunda oldukça iddialı.  

Video tarafında ana kamerada kayıt sırasında farklı kameraları kullanabiliyorsunuz. Yani geniş açı, zoom ve normal kameraya kayıt sırasında geçiş yapılabiliyor. Bu da güzel bir özellik olarak karşımıza çıkıyor. Şimdi gelin Huawei P40 Lite cep telefonunu kullanarak çektiğimiz fotoğraflara göz atalım:  

48 MP (Geniş Açılı Lens, f/1.8 diyafram) + 8 MP (Ultra Geniş Açılı Lens) + 2 MP (Makro Lens) + 2 MP (Bokeh Lens)

Ön Kamera :
16 mega-pixel, f/2.0 diyafram

Popüler Haberler