Bu fotoğrafları kamerasıyla iddialı Galaxy A71 ile çektik!

Samsung’un orta segmentteki çatı modeli A71’in kamerasını test ettik. Peki Galaxy A71 fotoğraf performansı nasıl? İşte bu sorunun yanıtı.

Kısa süre önce incelediğimiz Samsung’un orta segmentteki çatı modeli Galaxy A71’in fotoğraf performansını mercek altına aldık. Galaxy A71 ile farklı ışıklarda, farklı açılardan fotoğraflar çektik. Sizleri bu fotoğraflarla başbaşa bırakmadan önce birkaç ufak detaydan da bahsedelim.

Samsung’un A serisindeki popüler modelinde 4’lü ana kameraya 32MP’lik selfie kamerası eşlik ediyor. Telefonun arka kısmında dikdörtgen şeklinde konumlandırılmış bir modül yer alıyor. Bu modülde 64MP’lik geniş kameraya 12MP’lik ultra geniş, 5MP’lik makro ve 5MP’lik derinlik kamerası eşlik ediyor.

Bu kamera 30FPS’te 4K çözünürlükte videolar çekebiliyor. Ayrıca 960FPS’te 1080p çözünürlükte video desteği de sunuyor.

Genel anlamda bakıldığında Galaxy A71 kağıt üzerinde beklentileri karşılayan bir telefon. Peki bu telefonun kamera ve fotoğraf performansı nasıl? Dilerseniz bu sorunun yanıtını A71 ile çektiğimiz fotoğraflara baktıktan sonra verebilirsiniz.

Ayrıca YouTube kanalımızda Galaxy A71 ile farklı modellerin kamera karşılaştırmalarının olduğunu da hatırlatmak isteriz.

Şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri Galaxy A71 ile çektiğimi fotoğraflar ile başbaşa bırakalım. Bu arada dip not olarak merak edenler için telefonun fiyatını da hatırlatalım.

Hali hazırda Galaxy A71 internet üzerinde 3700 TL civarında fiyatlardan satılmakta. Elbette çeşitli satıcılarda bu fiyatın az aşağısı ya da yukarısına meblağlara rastlamanız normal.

Popüler Haberler