Bu klavye uygulaması ile en hızlı yazı yazma rekoru kırıldı [Video]

Brezilyalı 17 yaşında bir genç olan Marcel Fernandes Filho, New York'da 26 kelimelik mesajı sadece 18.19 saniyede yazarak Guinnes Rekorlar Kitabı'na adını yazdırdı.

Günümüzde akıllı telefonlarımıza birçok klavye uygulaması yüklemişizdir. Ancak çok hızlı bir şekilde mesaj yazmak gerçekten o kadar kolay değil. Geçtiğimiz aylarda "Word Flow" isimli Swype klavye benzeri uygulama ile mesaj yazma rekoru kırılmıştı. Bugün ise bu rekor tekrar kırıldı.

Brezilyalı 17 yaşında bir genç olan Marcel Fernandes Filho, New York'da 26 kelimelik mesajı sadece 18.19 saniyede yazarak Guinnes Rekorlar Kitabı'na adını yazdırdı. Daha önceki rekor ise 18.44 saniyeydi.

Marcel Fernandez Filho'nun kırdığı rekor en zor cümle grubundan birisi olduğu söyleniyor. Gencin yazdığı cümle şöyle: "The razor-toothed piranhas of the genera Serrasalmus and Pygocentrus are the most ferocious freshwater fish in the world. In reality they seldom attack a human."

Ayrıca Brezilyalı gencin bu kelimeleri Samsung Galaxy S4 ile yazdığını belirtelim. Eğer sizde uygulamayı cihazınıza yüklemek isterseniz aşağıdaki linkleri kullanabilirsiniz.

Android: http://android.fleksy.com

iOS: http://fleksy.com/app

Huawei Ascend P7 için ön sipariş süreci başladı
Kamera karşılaştırması: Ascend P7, Galaxy S5, LG G2, iPhone 5s, One M8, Xperia Z1 ve Oppo 7A
Moto Buds ve Buds+ yakında satışa sürülecek! Özellikleri ve satışa çıkış tarihi açıklandı
Sonraki Haber