Çift ekranlı akıllı telefon YotaPhone 2 kutudan çıktı

Büyük bir ilgiyle karşılaşan çift ekranlı YotaPhone 2'ye yakından göz atalım

Rus GSM operatörü Yota tarafından geliştirilen çift ekranlı Yotaphone 2 akıllı telefon bu ay içerisinde birçok Avrupa ülkesinde satışa çıkacak. Ülkemizde de satışa sunulması beklenen akıllı telefonda standart LCD ekranın yanında arka tarafta e-mürekkep ekrana da yer veriliyor.

Yotaphone 2'de sadece e-mürekkep ekranı kullandığında 2.500mAh kapasiteli pili 5 güne kadar kullanım imkanı sunabiliyor. Telefonda 5-inç büyüklüğünde Gorilla Glass 3 kaplı Full HD çözünürlüklü AMOLED ekran kullanılıyor. Yotaphone 2’nin e-mürekkep ekranı ise 4.7-inç büyüklüğünde 540x960p çözünürlüğünde.

İşlemci biriminde 2.2GHz frekans hızında çalışan dört çekirdekli Snapdragon 800’ün yer aldığı telefonda ayrıca 2GB RAM, 32GB dahili depolama, 8MP arka kamera, 2.1MP ön kamera, Android 4.4.3 KitKat işletim sistemi, Bluetooth 4.0 ve NFC yer alıyor.

32.990 Ruble (612$) fiyatla Rusya’da satışa çıkan telefonun ülkemiz fiyatı ise şimdiden merak uyandırıyor. Alt bölümde ve sonraki sayfalarda telefonun kutu açılış videosuna ve bazı görüntülerine göz atabilirsiniz.

























Xperia T3 için Android 4.4.4 KitKat dağıtımı başladı
Samsung'un en ince akıllı telefonu: Galaxy A7
Samsung’un yeni ekran teknolojisi devrim niteliğinde olabilir
Sonraki Haber