Çift kameralı Galaxy J7+ sızdı!

Samsung'un çift kameralı yeni telefonu Galaxy J7+ sızdı. İşte Galaxy J7+'ın özellikleri.

Galaxy Note 8 ile çift kamera kurulumuna biraz geç de olsa geçiş yapan Samsung, şimdi de J serisine bu beğenilen özelliği eklemek için kolları sıvamış durumda. Güney Koreli teknoloji devi, Galaxy J7+ adını verdiği telefonunu çok yakında Tayland'da tanıtacak. Ancak tanıtımdan önce telefonun görseli ve özellikleri ortaya çıktı.

Sızan bilgilere göre Galaxy S7+; 2.39 GHz hızında çalışan yonga setine, 4 GB RAM'e, 32 GB microSD destekli hafızaya, 5.5 inç büyüklüğünde FHD Super AMOLED ekrana ve 3.000 mAh kapasiteli bataryaya sahip olacak. Galaxy J7+, farkını ise kamera bölümünde ortaya koyacak.

Galaxy S7+ modelinde f/1.7 değerinde 13 Megapiksel arka + f/1.9 değerinde 5 Megapiksel arka yani çift kamera kurulumu yer alacak. Bu kameraların, iPhone 7 Plus'ta olduğu gibi portre modu için geliştirildiği düşünülüyor. Cihazın ön tarafında ise 16 Megapiksel çözünürlüğünde f/1.7 değerinde kamera yer alacak.

Android 7.1.1 Nougat ile kutusundan çıkacak olan telefonun, henüz fiyatı ve tanıtım tarihi hakkında bir bilgi bulunmuyor.

Dünden bugüne iOS tarihi (Video)
İşte Sony Xperia XZ1 Compact!
Popüler Andorid modeli ChatGPT özelliğine kavuştu, hemen telefonunuzu güncelleyin
Sonraki Haber