Çinli telefon üreticisi bu iki modeliyle piyasayı sallayabilir

Yeni akıllı telefon modellerinin peşi sıra tanıtıldığı şu günlerde, sevindirici bir haber de Çinli teknoloji şirketi Meizu’dan gelebilir.

Akıllı telefon dünyası pek çok farklı markaya ev sahipliği yapıyor. Her ne kadar sektör Apple ve Samsung’un hakimiyeti altında olsa da başta Çinli markalar olmak üzere pek çok şirket de sektörün önemli oyuncuları haline gelmeye başladı. Her ne kadar hemşerileri Xiaomi ve Oppo kadar olmasa da Meizu’da kendisine ait pazar payı oluşturabilmiş markalardan biri.

Çinli teknoloji şirketinin bir süredir yeni bir akıllı telefon serisi üzerinde çalıştığı biliniyor. Meizu 20 adı verilen bu seri, standart Meizu 20 ve Meizu 20 Pro modellerinden oluşacak. Bu cihazlara ilişkin yeni önemli bilgiler ise bugün servis edilen 3C sertifikasyon verileri sayesinde öğrenildi.

Çinli telefon üreticisi bu iki modeliyle piyasayı sallayabilir

Ortaya çıkan bilgilere göre her iki akıllı telefon modeli de gücünü Snapdragon 8 Gen 2 yonga setinden alacak. Serinin daha güçlü modeli olan Meizu 20 Pro karşımıza 8GB RAM + 256G dahili depolama alanı ve 12GB RAM + 512GB dahili depolama alanı özellikleriyle çıkacakken, standart modelin ram ve depolama alanı detaylarına ilişkin henüz bir bilgi bulunmuyor.

Öte yandan hem Meizu 20’nin hem de Meizu 20 Pro’nun 80W kablolu, 50W’de kablosuz hızlı şarj desteği ile piyasaya sürüleceği iddia edildi. Son olarak her iki telefonun da 2023 yılının ilk çeyreği içerisinde tanıtılacağını hatırlatalım.

Apple Çin'i de ele geçirmeye başladı! Panik havası hakim!
Apple, Acil SOS özelliğinin daha fazla ülkede kullanıma sunulduğunu duyurdu
Türkiye'deki popüler bir model daha HyperOS güncellemesi aldı
Sonraki Haber